TrakKulüp 11. Geleneksel Buluşması (7 Aralık 2019 Cumartesi)


size ne oldu.
niye ses yokkkkk ??
20191122_213253.jpg
 
11. Trakkulüp buluşmamızda bizleri bu güzel ortamda toplayan Mustafa abimize emeği geçen buluşmaya gelen trakkulüp ailesine buluşmamıza sponsor olan Türk traktör fabrikası yetkililerine gösterdikleri ilgi ve alakalarına ev sahibi Ankaralı arkadaşlarıma abilerime bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim... Ankara ne kadar soğuk olsada sıcak ortam bizleri ısıtmaya yetti.
 
Güzel bir buluşma oldu , Mustafa kardeşimize , değerli sponsorumuz Nh grubuna , Agro TV tarafında Ömer bey ve Doğan bey başta olmak üzere tüm ekibe , katılan herkese teşekkür ederim , beraberce basardigimiz güzel etkinliklerden biri oldu , inşallah gelecek senelerde katılım artarak devam eder , yeni arkadaşlarda aramıza katılır , ailemiz genişleyerek devam eder
 
Buluşma gerçekten çok güzel oldu. Ben biraz rahatsız olduğum için bazı arkadaşlar ile pek sohbet edemedim. Kusura bakmasınlar. Başta Mustafa arkadaşımız olmakla beraber, ana sponsorumuz olan ve fabrikasını bize açan Türk traktör' e ve bizlerle yakından ilgilenen yetkililerine, diğer sponsorumuz Fiat markasına ve Medya sponsorumuz olarak bizi destekleyen ve yeni kanallarında bize de yer veren Agro TV, kurucu ortağı Doğan Bey ve Traktör Metre yapımcısı Ömer Bey' e bize sağladıkları imkânlardan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah daha da artan katılımlar ile daha güzel buluşmaları ilerleyen yıllarda da yaparız. Önümüzdeki Trakya buluşmasını da iple çekiyorum.
 
En fazla buluşmalarda olan bir üye olarak; herkese yaptığı fedakarlık için çok teşekkür ederim.
Yine tanışamadığımız yeni arkadaşlar oldu, sohbet edemediğimiz eski ve yeni arkadaşlar oldu, erken ayrılmak zorunda kaldık, onun için özür diliyorum.
Yel gibi geldi geçti bir buluşma daha, fotoğraf atamıyorum, trakkulüp mobili kullanamıyorum, pc de telefondaki fotoğraf dosyalarını açamıyor, kısacası teknoloji bizden geçmiş:)
Bu arada internet hızında problem var, çözecekler inşallah :D
 
Çok güzel bir buluşma oldu buluşmadaki bütün arkadaşlarımızı görmekten büyük onur ve mutluluk duydum ve bu buluşmada büyük özveri ve fedakarlıkla buluşmayı planlayan başta Mustafa tıraş kardeşime ve emeği geçen arkadaşlarımıza ve bizi misafir edip çok sıcak ve güzel ağırlayan Türk Traktör ailesine ayrı ayrı teşekkür lerimi sunuyorum iyiki varsınız iyi ki de sizi tanımışım
 

Benzer Konular