TrakKulüp Ankara Buluşması 1

Arkadaşlar, uzun süredir düşündüğümüz buluşma işini sonunda gerçekleştirme kararı aldık. Merkez olarak Ankara ' yı seçtik, çünkü en çok katılım Ankara ' dan oluyor. Bizlerde bulunduğumuz şehirlerden Ankara ' ya gideceğiz. Bu konu hakkında sitemizin ileri gelen üyelerinin çoğuyla görüştük, hepsi katılabilirim deyince bizde böyle bir buluşmayı artık gerçekleştirelim dedik.

Buluşma 27 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır. Pazar yapmamamızın sebebi o gece herkes evine geç dönebileceği için pazartesi gününe yorgunluk olmasını engellemek. Bu düşünce özellikle şehir dışından gelenler için önemli bir mevzu. Buluşma amacımız site üyeleri olarak birbirimizi daha yakından tanımak, muhabbet etmek. Buluşma günü birlik olacaktır. İnşallah güzel bir gün olacağını düşünüyoruz.

Buluşma günü sabah saat 11 ' den itibaren toplanma başlanacak. Aşti ' ye çok yakın olan Armada ' da buluşacağız. Amacımız sadece tanışmak ve muhabbet etmek. Bunun dışında bazı arkadaşların önerileri vardı, Ankara ' da gezeriz yada bazı aktiviteler yaparız. Bunlar çok kişiyle olacak şeyler değil, zaten buluşma amacımız da bu değil. Bundan sonrası kişilere kalmış, isteyen istediği zaman buluşmadan ayrılabilir.

Şimdi bu buluşmamıza sitemizden kimler katılabilir öğrenmek istiyoruz, herkes birşeylerden feragat edip katılırsa iyi olur diye düşünüyorum.

Katılmayı düşünen üyelerimizin isimleri aşağıdadır, katılmak isteyen diğer üyelerimiz isimlerini yazabilir.

Ynt: TrakKulüp Ankara Buluşması

kura ile bir şanslı üyeye fendt verilecek olan buluşmadır... Herkeslere hayırlı olsundur...

ben bu buluşmaya kesin iştirak edeceğim tabii Allah tan bir kaza keder gelmediği sürece.

Peki arkadaşlar buluşma yeri olarak nereyi uygun görüyorsunuz bu konuda Ankara lı üyelerimizden yorum ve önerilerini bekliyoruz.

Bana sorarsanız Kızılay Metro da buluşmamız daha mantıklı nedenini soracak olursanız AŞTİ ye gelen otobüs ler ile gelecek olan arkadaşlarımız olabilir,oradan da metro ile kızılaya gelebilirler tabii bu benim tercihim daha uygun önerisi olan varsa burada belirtebilir.

Yukarıda şanslı üyeye verilecek fendt in resmi var... çok büyük uğraşlar sonucu bu fotoğrafı ele geçirdim... :)

pamukçu link=topic=9418.msg98617#msg98617 date=1227213023' Alıntı:
Yukarıda şanslı üyeye verilecek fendt in resmi var... çok büyük uğraşlar sonucu bu fotoğrafı ele geçirdim... :)
güzel paylaşım kardeş ..zor bulunan şeyler değerlidir ...+ rep

KoCa YöRüK link=topic=9418.msg98769#msg98769 date=1227247295' Alıntı:
neler yapılacak buluşmada.....ve kac saat sürcek

Buluşma günü öğlen toplanılacak. Ankara ' lı arkadaşların belirlediği bir yerde yemek yeriz. Sonra çay içebileceğimiz, rahatça muhabbet edebileceğimiz bir yere gideriz. Amacımız sadece tanışmak ve muhabbet etmek. Bunun dışında bazı arkadaşların önerileri vardı, Ankara ' da gezeriz yada bazı aktiviteler yaparız. Bunlar çok kişiyle olacak şeyler değil, zaten buluşma amacımız da bu değil. Bundan sonrası kişilere kalmış, isteyen istediği zaman buluşmadan ayrılabilir.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=9418.msg98793#msg98793 date=1227260397' Alıntı:
Buluşma günü öğlen toplanılacak. Ankara ' lı arkadaşların belirlediği bir yerde yemek yeriz. Sonra çay içebileceğimiz, rahatça muhabbet edebileceğimiz bir yere gideriz. Amacımız sadece tanışmak ve muhabbet etmek. Bunun dışında bazı arkadaşların önerileri vardı, Ankara ' da gezeriz yada bazı aktiviteler yaparız. Bunlar çok kişiyle olacak şeyler değil, zaten buluşma amacımız da bu değil. Bundan sonrası kişilere kalmış, isteyen istediği zaman buluşmadan ayrılabilir.

Umarım gönlünüzce olur birlik ve beraberlik herzaman iyidir selamlarımla

bende katılıyorum, tarih farketmez, 20 ve 27 ' de olabilir.
AMA BEKLEME VE BULUŞMA YERİNİ KAPALI BİR MEKAN SEÇELİM O GÜNLER KIŞ NEDENİ İLE SOĞUK OLABİLİR.

evet bencede kapalı bi yer daha iyi olablir.hüseyin abiye katılıyorum...

benim okulum var saat uymuyo haftasonu da dershane var çok üzülürek ankarada olmama rağmen katılamayacağım