TrakKulüp Ankara Buluşması 1

Ynt: TrakKulüp Ankara Buluşması

ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR UFAK ARAŞTIRDIM. HERKESİN KOLAY BULABİLECEĞİ VE GİDEBİLECEĞİ MEKAN OLARAK AŞTİYE EN YAKIN VE AŞTİDEN GÖRÜLEBİLEN [size=12pt]ARMADA AVM[/size]. VEYA BİRAZ DAHA UZAK BAHCELİEVLER SEYİR CAFE OLABİLİR. ARMADA'YA DEFALARCA GİTTİM GÜZEL YER. AMA SEYİR CAFE'Yİ O CİVARDA OTURAN BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ, MEKANI GÖRMEDİM. ZAMANIMIZ DAHA VAR ALTERNATİF YERLERİ OLAN VARSA YAZSIN.

http://www.armadasite.com/armadagezi.asp MENÜ'DEN 3. KAT

http://www.seyircafe.com/galeri-bahceli_ust_salon.html

Bahçeli güzeldir,ankarada hem görülebilecek bir yer,hem de kızılayın alternatifi olarak cafeler falan güzeldir.Bİraz fiyat olarak tuzlu olabilir,armada alışveriş merkezi.Her türlü imkan var içinde.Oturup sohbet edebilmek daha mümkün.Aştiye çok yakın yürüme mesafesi 10 dk.Armada bence uygun olur.Biraz kalabalıkolma ihtimali var hafta sonu.Biraz ön bilgi veriyim dedim.

Ayın 27 sinde biraz iş görünüyor bana ama ayarlayabilirsem gelicem. Armada iyi hoş gençler ama mağaza gezmak için falan iyi yani...Birde sigara içilmiyor, self servis v.s... Seyir kafe yanlış hatırlamıyorsam bahçeliden tandoğana doğru giderken, cadde üzerinde sağda, emek 4. caddeden sonraydı. Kişi sayısına göre ayarlanır ama bencede mantıklı bir yer...

bence kızılay daha ii olur hem ulaşım açısından hemde orda cafe fln daha çok armada da mağazada mı oturup çay kahve içeceğiz

Arkadaşlar kusura bakmayın 29 kasım günü benim akrabalardan cenazem vardı o yüzden Kızılay ya gidemedim.Ama buradan yazılan yorumlara baktığımda Ankara da oturan arkadaşların önerileri çok güzel,ama bana sorulacak olursa en mantıksal gelen mekan Kızılay.

Tarih kesinleşmiş ama saat nasıl olacak geç gelebilecek arkadaşlar olabilir onlar için herhangi bir ayarlama yapıldımı bunu sormak isterim sizlere.

Arkadaşlar buluşma yeri Armada ' dır. Herkes bir yer söylemiş, ben bilerek bekliyorum acaba neler neler çıkacak diye. Aşti ' ye en yakın yer Armada, kimse kaybolmadan gelir oraya. Eğer ortam beğenilmezse zaten başka bir yere gideriz.

Şuan için son karar Armada ' dır. Buluşma saat 11 ' den itibaren başlyacaktır. Garaja inen Armada ' nın kafe bölümüne gelsin. Yakasına da bir traktör amblemi taksın. :)

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=9418.msg119461#msg119461 date=1230136511' Alıntı:
Arkadaşlar buluşma yeri Armada ' dır. Herkes bir yer söylemiş, ben bilerek bekliyorum acaba neler neler çıkacak diye. Aşti ' ye en yakın yer Armada, kimse kaybolmadan gelir oraya. Eğer ortam beğenilmezse zaten başka bir yere gideriz.

Şuan için son karar Armada ' dır. Buluşma saat 11 ' den itibaren başlyacaktır. Garaja inen Armada ' nın kafe bölümüne gelsin. Yakasına da bir traktör amblemi taksın. :)

Armadaya gelince ben seni ararım girişte görüşürüz... :D böylece traktör amplemi takmaya gerek kalmaz :D

karakule link=topic=9418.msg119474#msg119474 date=1230137082' Alıntı:
acık adres veriyormusunuz sadece armada denilmiş istenbul yolunda da var da ondan dedim

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=9418.msg119461#msg119461 date=1230136511' Alıntı:
Aşti ' ye en yakın yer Armada, kimse kaybolmadan gelir oraya.

Aşti ' nin hemen yanında Armada var, bahsettiğimiz yer orası.