Ynt: TrakKulüp Dernek Çalışmaları
Hayırlı olsun hepimize , inanmak , niyetlenmek işin büyük kısmıdır.
- Üyelik aidatı makul olmalı , aramızda gelir grubunun çok farklı yelpazesini temsil eden , dört bir yandan insanlarımzı var , öğrenciler var. Ne çok pahalı , ne çok az olmalı ki düzenli ödemeler insanları sıkmasın.
-Kuruluş çalışmaları sırasında bu işlerin içinde olan deneyimli insanlardan , profosyonel insanlardan destek alınmalı , bu şekilde sağlam ve geleceği parlak bir oluşuma imza atılabilir.
- Haliyle herkezin bu oluşumdan çok farklı beklentileri var , her kafadan bir ses çıkması normal , bu bizim zenginliğimizdir ben böyle bakıyorum.
Ülkemiz insanı biraz mizaç itibariyle sabırsızdır , yeri geliyor birbirimizi yemekte üstümüze insan ve dünya milleti tanımıyoruz , yeri geliyor dayanışma ve fedakarlıkta üstümüze insan ve dünya milleti tanımıyoruz. Öncelikle çocuk emekleyecek , sonrasında yürüyecek en sonunda koşacak felefesinden bu işe girerken mümkün mertebe herşeyi yazılı yapıp , hedefleri , gelecek planlarını , vizyonu yazılı ortaya koyalım , sonra vay efendim bunuda demiştiniz ama yapılmıyor biz fayda görmüyoruz , bakın yapılan şu işin şu insanlara çok faydası oldu ama bize hitap etmiyor , gibi sorunlar sonradan çıkmasın.
- Benim ilk etapta aklıma gelenler bunlar , destekliyoruz , arkanızdayız mesajları güç veriyor , lakin bu tarz fikirleride hepimiz yzarsak ortak akıl ile hiç ummadığımız noktalara ve yüksek hedeflere kolayca çıkarız.