TRAKKULUP HAYATIM BİTİYOR

Ynt: TRAKKULUP HAYATIM BİTİYOR

burası benım facebook gıbı abı trakkulp u blmadan once google a hemn facebook yazıyodum smdı trakkulup yazıyom bagımlılık yapar yıne gelırsın paylasım yapmasanda yorum ve goruslerını yazmakda ayrı bı guzellık olur ıns arayı fazla uzatmadan gelırsn

ALLAH hakkında hayırlısını versin. inşALLAH problemlerini çözersin.çiftçilik yapmak üretmek birşeyler yetiştirmek herşeye rağmen zevkli güzel bir iş. ne olursa olsun trak kulübü bırakacağını sanmıyorum.fırsat bulursan illlaki bakarsın.

üzüldüm.ama yine de ayrılma.arasıra gir bu rada bir arkadaşlık dostluk olmuş.yinede selam gönder.iletişim artık çok kolay.ben sana ayrıldıgın ailen için güle güle diyorum.ALLAHA emanet ol.hayırlısı olsun.ama ara sıra gir konulara bekliyoruz.
KIZIL EJDER OLARAK.
yinede hakkını helal et.benden yana helal olsun.

trakkulup bir tutkudur trakkulup vazgeilmez bir aşktır trakkulup hayaattır oyüzden seni herzaman bu sitede görmek isterizzz sen ne kadar desende tutkun dan vazgeçemezsen

amin abi sende emanet ol.gitmeni istemezdik.trakkulüpten ayrılmak çok zor bişeydir.umarım daha sonra dönersin.dönmen anlamlı olur

ceksparow-1986 link=topic=48491.msg471151#msg471151 date=1321565583' Alıntı:
net bulmak zor degil ciftci olmadıktan sonra tarlayla toprakla ugraşmayınca paylaşım olmayınca anlamı kalmıyor inşallah sorunu çözerim
anlş-*s Yinede irtibatı kesme, zaman en iyi ilaçtır, hayırlısı olsun.

sende allah a emanet ol abi sıkma canını dünyanın sonu degil inşallah ara bulursun sende girersin paylaşımlarına devam edersin ;)

saksıda çiçek yetiştir.
mandalin limon yetiştir.ben evimde bunları yapıyorum.limonum çiçek mandilinam açmak üzre yer kirazim çiçek sen yetrki iste.
bekliyoruz.toprak herde topraktır.sen görmesini bil.yrterki.