Ynt: Trakkulüp Oscarlarını Belirleyelim
DemirdöğeN link=topic=74136.msg871851#msg871851 date=1395815111' Alıntı:
ben fikir olsun diye birkaç başlık attım ortaya dediğiniz gibi tek noktadan öne çıkmakta önemli zamanla bu konuda belki otorite bile sayılabiliriz yani amaç aslında bu tarım sektöründede eleştiriler ve ödüller var gerçekten tarıma ve çiftçiye deger vererek ürünlerini ortaya koyanlar takdir ediliyor' düşüncesini ortaya çıkarmak ve kaliteyi teşvik etmek
Noktasi virgülüne katılıyorum. Bir konuda soz sahibi olabilmek için güçlü olmak lazım. Bizim seçtiğimiz bir traktörün, tüm sektorce kabul edilmesi, bayiden galeriye herkesin kullanacağı bir koz olur.
Bir bayinin, demokratik adil olarak seçilmiş bir 'yılın traktörü' ödülünü kullanması ne kadar isine gelir, ne kadar isini kolaylaştırır bir duşunun. Üstelik kaliteli mal üreten firma da teşvik edilmiş olur. Bir bakıma Türkiye ' de hakim olan 'biz odun satsak bu millet kapıs kapıs alır' şeklindeki marka tekeli bazlı art niyetli düşüncelere de güzel bir cevap olur. O traktörün ikinci elinde bile bariz hareketlenme olur.
Fiat doblo 2007, 2008 ve 2009 ' da bizim gibi bağımsız bir kuruluş tarafından 'yılın ticari aracı' seçildi. Bu araç bu yıllar arasında Türkiye ' nin en çok satan ticari aracı oldu. Etkiyi duşunun.
Ayni ticari araclarda oldugu gibi Traktörlerinin arkasına yapistiracaklari bir logo ile bunu tescillemeleri ne kadar hoş olur. Üstelik sitede bu ibarenin kullanılması için telif hakkı alır. Bu gelir, sitenin su anki vakitleri ile kıyaslandığında akla hayale gelmeyecek seviyese olur.
Aslında bu is şimdiye kadar yapılsaydı su an geleneksel hale gelmişti. Ornegin bu yıl 4.sü yapılaydı.
Kısaca bu konuda kaybedilen her yıl kayıp.