TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

2 Temmuz 2015 Perşembe Günü Traktörmetre Çekimine Katılacaklar

• Kullanılan toplam oy
    304

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

Gökhan ÖZKAN link=topic=83699.msg1000875#msg1000875 date=1431445243' Alıntı:
Foton kullanicisida tesrif etti ;D
Normag gelirse ben ona talibim bilader :D

Çok güzel yerinde bir program olucak anlaşılan kapsam konsept güzel.... CASE İH e talibim olumlu olumsuz yorum gerçekleştirebilirim vakıfım C serisine :D

Arkadaşlar, son durum hakkında bilgi vereyim. 10 tane traktör markası gelecek. Hangileri olduğu en kısa zamanda belli olacak ve buradan duyuracağız. Hemen sonrasında bu traktörler için test ekibimizi oluşturacağız.

Bereket TV link=topic=83699.msg1000607#msg1000607 date=1431353545' Alıntı:
Merhabalar,

Programlarla alakalı olumlu olumsuz tüm eleştiriler bizim için çok önemlidir.
Forumda yazılanları vakit buldukça okuyarak bu değerli bildirimleri not ediyoruz.
Haklı olarak olumsuz eleştiriler çoğunlukta.
Traktör bilgi seviyesinin bu kadar yüksek olduğu bir platformda herkesi memnun edecek bir program hazırlamak herkesin harcı değildir diye düşünüyorum.
Sizin tarafınızdan istenenlerle, TV program formatının ve firmaların izin verdiği ölçüleri harmanlayıp ortaya bir yapım çıkartamaya çalışıyoruz.
İlk yola çıkışımız, traktörlerin daha çok ekranda olması ve bunların iyi tanınması gerekliliği ile başladı ve bu açıdan bakıldığında ilk defa bu kadar uzunca ve tüm markaları tanıtan bir traktör programı ortaya çıktı.
Programın mevcut olması herkesi memnun ediyordur diye düşünüyorum.
Lakin sizin istediğiniz seviyeye gelmesi için de biraz zamana ihtiyacımız var.
Bu konuda ilk somut adımı da sezon finali ile atmak istiyorum.
Açıklanması gereken birkaç nokta var;
- Traktör adedi 10 ile sınırlı değildir,
- Programda tanıtılan tüm markalar olursa bir nevi tüm sezonun eleştirisi tarafınızdan yapılmış olur,
- Planda olan fakat henüz çekimi yapılmayan John Deere, Kubota, Landini, Zetor, Antonio Carraro gibi markalar da burada yer alabilir,
- Tüm markalarla iletişime geçip bu organizasyona katılmalarını isteyeceğim,
- Buradaki işleyiş firmaların izni dahilinde olacaktır, 15-20 de olabilir, 7-8 marka da olabilir, onay verenlerin hepsi bir araya gelecek,
- Zaman açısından uygun tarihi sizler belirleyin (2 hafta önceden bize haber verilirse güzel bir ayarlama yapabiliriz.)
- Pulluk her traktör için ayarlamaya çalışacağım, bu noktada nadasa bırakılan bir tarla bulunması gerekiyor.
- yakıt tüketimi ile ilgili her hangi bir uygulama yapmayacağız. (ekipman ayarı ve kullanıcılara göre değişim göstermektedir.)
- Beğenen ve beğenmeyen her iki kullanıcıda belirli sürelerde aynı traktörü kullanacak, ardından ikisi de yorumlayacaklar, sınırlı kullanım ve sınırlı konuşma süresi olacaktır.
- Bir kişi iki farklı traktöre binmeyecek böylece daha çok Trakkulüp üyesi ekrana çıkıp yorum yapma şansı yakalayacaktır.
- Eleştiriler yasal bir sıkıntı oluşturmayacak seviyede yapılmalıdır, gerekirse firmaların izleyip onay vermesinin ardından yayınlanabilir.
- Test bölümlerinin ardından bir forum buluşmasıymışcasına toplu halde söyleşi yapılabilir; traktör piyasası, yerli üretim, ,ithal traktörler, bilinçli kullanım, traktörmetre ' nin iyi ve kötü yanları vb.
- Program yapısına en uygun böyle bir format düşündüm, farklı görüşler tarafınızca tartışılıp uygulanabilir.

Emeği geçen, geçecek olan ve olumlu olumsuz tüm eleştirenlere gönülden bir teşekkürü borç bilirim.

Ömer Kuloğlu
Bereket TV

valla ömer bey helal olsun size, sektörünüzde öncülük yapıp, risk alıp yeni program formatları yaratıyorsunuz ve bu işin tek kelime ile liderisiniz, yaptığınız her iş belli bir kalite standardında ve meraklıları tarafından ilgi ile izleniyor, emin olun...

bu son projeniz de forumda paylaşıldığından beri, naçizane ben de, kendi çapımızda, elimizden ne gelebilir onu düşünüyorum. Format gereği yaklaşık 10 markanın traktörleri neredeyse bir arenaya salınarak, tabiri caiz ise çarpıştırılacaklar :) burada elbetteki üretici ve ithalatçı firmaların bir takım endişeleri olacaktır, ortaya çıkabilecek sonuçlar ve yorumların, hem tüketiciyi yanıltmaması hem de bu programa destek sağlayan firmaların da, marka prestijlerine zarar vermemesi adına olumlu yorumların ve de olumsuz eleştirilerin çok hassas ölçüler dahilinde yapılması gerekliliği var, Allah yardımcınız olsun bu konuda.

Ben aslında bu projenizi ilk okuduğumda şöyle bir şey oluşmuştu gözümde; katılımcı firmaların markaları ile takımlar kurarak, tüm sezon boyunca sizin belirleyeceğiniz program sayısı kadar, tarımın çeşitli şekilleri ile (sürüm, ekim, ilaçlama, biçme, gübreleme, silaj vb) sezon boyunca bu ekipleri yarıştırmak (her faaliyetin mevsim dönemi farklı olduğundan yıl boyu sürebilecek uzun bir program olur) , traktör sürücüleri aynı olmak şartı ile, daha uzun dönemli bir program ile bir nevi traktörün Formula1 ' ini ülkemizde yapmak :)
Tabi bu konuda da bazı ekipman üreticilerinin de traktör takımlarına destek vermesi gerekecek, hem traktör hem de desteğini aldığı ekipman firmalarının bol miktarda ekranda yer bulacağı, yarışma sonucuna odaklı, yorum gerektirmeyen kesin sonuçlar, biraz da yarışma formatında izleyici ile buluşacak. (Yani şunu demek istiyorum; Formula1 de örneğin Mercedes takımı yarışı sonuncu bile bitirse, marka değerinde bir sıkıntı hissetmiyor, herkes bir sonraki yarışa odaklanıyor)
Neyse, bu konuda kafamda daha çok fikir var aslında, kafanızı çok şişirmek istemiyorum :) umarım önümüzdeki dönemlerde buna benzer bir formatı da yayın hayatına geçirirsiniz, yaptığınız tüm işleri zevk ile izliyoruz, çalışmalarınızda başarılar dilerim...

Mustaf-a link=topic=83699.msg1001078#msg1001078 date=1431511629' Alıntı:
Arkadaşlar, son durum hakkında bilgi vereyim. 10 tane traktör markası gelecek. Hangileri olduğu en kısa zamanda belli olacak ve buradan duyuracağız. Hemen sonrasında bu traktörler için test ekibimizi oluşturacağız.
Arkadaalar test icin secilcek kisiler olacak.daha once de belirttigim gibi.bu trakkulup organizasyonu.kimin katildiginin onemi yok ..ortada ben degil biz var..hepimiz bu sitenin parcasiyiz ve gelismesi icin cabaliyoruz.test kullanicilari katilanlar kadar katilamayanlarda bi suteyi gelistirmek icin ugrasmis olacak.

Mustaf-a link=topic=83699.msg1001078#msg1001078 date=1431511629' Alıntı:

Yaf başkan bize 10 tane yetmez aşağıdaki wideonun 2.50 saniyesindeki Logodaki isme we sonrasında traktörler we insanlardan oluşan yazıya dikkatle bakın :) TRAKKULUP we TRAKTÖRMETRE yazabilmek için en az 50-60 adet traktöre ihtiyacım war çekim yapılacak köydeki çiftçi arkadaşlardan da yardım isteyelim...

Ömer ağaya de sen şimdiden söyle, bir tane de Drone ' larını getirsinler....Pilotluğunu yaparım :)

https://youtu.be/CKghZsEcC6s

Final dediğin böyle olur, unutulmaz ilk olarak hep akılda kalır....:)

Ha unutmadan Traktör firmalarına reklam, PR dersi de ücretli olarak werilir... :)

Ömer Bey ' e traktör listemizi ilettik. Firmalar ile görüşecek ve liste netleşecek. Sonrasında traktörler için test ekibimizi hazırlayacağız ve çekimi yapacağız. Seçimden önce çekimleri bitireceğimizi umuyorum.

Mustaf-a link=topic=83699.msg1001804#msg1001804 date=1431776184' Alıntı:
Ömer Bey ' e traktör listemizi ilettik. Firmalar ile görüşecek ve liste netleşecek. Sonrasında traktörler için test ekibimizi hazırlayacağız ve çekimi yapacağız. Seçimden önce çekimleri bitireceğimizi umuyorum.
Ben antremanlara başladım bu gün; mf 3635& ünlü 4 lü 12 ' ' , tümocan 8075& 4 lü disk pulluk, erkunt 70 e & Alpler 4 lü 12 ' ' , td 65 & köken tam otomatik 3 lü 16 ' ' gibi traktörlerde deneme sürüşü yaptım.:)

nailyetek link=topic=83699.msg1001974#msg1001974 date=1431816644' Alıntı:
Ben antremanlara başladım bu gün; mf 3635& ünlü 4 lü 12 ' ' , tümocan 8075& 4 lü disk pulluk, erkunt 70 e & Alpler 4 lü 12 ' ' , td 65 & köken tam otomatik 3 lü 16 ' ' gibi traktörlerde deneme sürüşü yaptım.:)
Hangisi galip geldi abi :)

Tarih 30 Mayıs Cumartesi olarak belirlendi.Markalar ile görüşmeler devam ediyor.
Mf ve Deutz ilk olumlu yanıtlayan markalar.

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...30 Mayıs 2015

Gökhan ÖZKAN link=topic=83699.msg1002184#msg1002184 date=1431940216' Alıntı:
Tarih 30 Mayıs Cumartesi olarak belirlendi.Markalar ile görüşmeler devam ediyor.
Mf ve Deutz ilk olumlu yanıtlayan markalar.
Kaç hp sınıfı olacak motorlar :)

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...30 Mayıs 2015

aşırı çalışmaktan dolayı konulara bile katılamıyorum.
herkesten Özüdilerim..
en yakın zamanda alaka gösteririm inşallah.