TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

2 Temmuz 2015 Perşembe Günü Traktörmetre Çekimine Katılacaklar

• Kullanılan toplam oy
    304

Ynt: TrakKulüp, Traktörmetre'ye konuk oluyor...

Özellikle bilet alacakları düşünerek önceden ertelemeyi duyurdum. Bazı arkadaşlar daha önce almış, bu durumdan dolayı kusura bakmayın. Eğer imkanınız varsa almış olduğunuz biletleri açık bilet yaptırmanızı rica edeceğim. Çünkü yeni tarihi henüz belirlemedik, belirlediğimiz sadece bu hafta sonu hava şartlarından dolayı çekim ve test yapılamayacağıdır. Malum bu iş çok ayaklı. Bereket TV, 10 tane marka, Turan pulluk ve sitemizin kabul edeceği ortak bir tarih olmalı. Bu da ortak karara göre belirlenecek. İnşallah daha fazla kişiye uyan bir tarih ayarlarız. Ramazan ayı gelmeden tarlaya girilecek ve çekim yapılacak ilk müsait ortamda çekimi yapacağız diye düşünüyorum.

foruma bende geliyorum yazmak istemedim yazarsam bi aksilik çıkar diye. aranızda en heveslı bendim belkide. masseyle el sıkışma düşüncesi içindeyim masseyinde katılacagını duyunca butun imkanları masaya yatırıp hesap kıtap yapmıştım. bırtaraftanda yagmur yagsa dıye dua edıp duruyordum ekinler yanmak üzereydi duam kabul oldu ama buluşma iptal oldu. ibrahim11 lede konusmustuk beraber gelıcektık. iş yapamayacak kadar yağış cokmu ankarada ? bır sonrakı haftalara zaten iş yogunlugundan katılamam, ki kimse katılamaz dıye dusunuyorum.. eger organizasyonu gercekleştiremiyecek kadar yagış olduysa başka il seçilemezmi? ankarada olma zorunlulugu varmı? saygılarımla...

By_eSeS link=topic=83699.msg1004311#msg1004311 date=1432744587' Alıntı:
foruma bende geliyorum yazmak istemedim yazarsam bi aksilik çıkar diye. aranızda en heveslı bendim belkide. masseyle el sıkışma düşüncesi içindeyim masseyinde katılacagını duyunca butun imkanları masaya yatırıp hesap kıtap yapmıştım. bırtaraftanda yagmur yagsa dıye dua edıp duruyordum ekinler yanmak üzereydi duam kabul oldu ama buluşma iptal oldu. ibrahim11 lede konusmustuk beraber gelıcektık. iş yapamayacak kadar yağış cokmu ankarada ? bır sonrakı haftalara zaten iş yogunlugundan katılamam, ki kimse katılamaz dıye dusunuyorum.. eger organizasyonu gercekleştiremiyecek kadar yagış olduysa başka il seçilemezmi? ankarada olma zorunlulugu varmı? saygılarımla...
Bugün Iyi Yağdı. Su Andada Sağanak Sekilde Yağıyor. .

Valla bende çok heveslidim bütün işlerimi ona göre ayarladık ama malesef kısmet değilmiş işlerin en yoğun zamanı inşallah en kisa zamanda gerceklesir bikaç haftaya hasat başlar herkezin işi güce olabilir başka ile veya ilçede olma ihtimali yokmu acaba

Hayirlisi olsun ;) bende katilicam ertelenmesi beni de uzdu umarim yeni tarih benim icin isin zirt dedigi yerde olmaz :( cok uzulurum

Hayirlisi neyse o olsun hepimiz için , hafta içi olursa katilmam zor görünüyor , zaten sonraki hafta sonu seçim var , 2 hafta sonrada birçok bölgemizde işler dahada koyulaşacak , mecburen ilk bulunan firsatta programin çekilmesi lazim. Her zaman istemek yetmiyor , nasipte olmasi lazim.

Final haftası oldugundan katılamıyacaktım ertelenmesi benim açımdan iyi oldu.Tarihte 5 inden sonra olursa daha uygun olur.

Hava şartları malum yapacak birsey yok.Bencecde seçimden önce yapılması daha mantikli yağmurlar dan sonra işler de hizlanir özellikle şehir dışından gelecek arkadaslara sıkıntı olabilir.

Çekimler hafta içi veya hafta sonu yapılabilir. Bunu beraberce karar verelim. Hafta sonu dersek önümüzde iki tarih seçeneği var. 6 Haziran ve 13 Haziran. Seçimler sebebiyle 6 Haziran daha uzak bir seçenek ama mecbur kalınırsa yapılabilir. 13 Haziran ' da ise artık işler iyice başlayacak ve gelen sayısı azalacak. Hafta içi yapsak çekimleri tarih olarak seçenek fazla fakat bu sefer de hafta içi çalışanlar için izin almak ve gelmek sıkıntı. Yine gelen sayısı az olacak. Yani her durumda sayı azalacak gibi. Benim önerim 6 Haziran veya 13 Haziran tarihlerinde olması.

Mustaf-a link=topic=83699.msg1004450#msg1004450 date=1432801554' Alıntı:
Çekimler hafta içi veya hafta sonu yapılabilir. Bunu beraberce karar verelim. Hafta sonu dersek önümüzde iki tarih seçeneği var. 6 Haziran ve 13 Haziran. Seçimler sebebiyle 6 Haziran daha uzak bir seçenek ama mecbur kalınırsa yapılabilir. 13 Haziran ' da ise artık işler iyice başlayacak ve gelen sayısı azalacak. Hafta içi yapsak çekimleri tarih olarak seçenek fazla fakat bu sefer de hafta içi çalışanlar için izin almak ve gelmek sıkıntı. Yine gelen sayısı az olacak. Yani her durumda sayı azalacak gibi. Benim önerim 6 Haziran veya 13 Haziran tarihlerinde olması.
Abi tarla sürülecek bekliyor sahibi gecikmesine pek sıcak bakmayabilir nede olsa zamanı geçti bile

Mustaf-a link=topic=83699.msg1004450#msg1004450 date=1432801554' Alıntı:

30 Mayıs değilmiydi çekimler?

Arkadaşlar, Ömer Bey ' le görüştüm az önce. Hafta içi veya hafta sonu olmak üzere iki tarih belirledik. 4 Haziran Perşembe veya 6 Haziran Cumartesi. Eğer hava müsait olursa bu tarihlerin birinde yapacağız çekimleri. Sizce hangi tarih daha uygun? Acil cevapları bekliyorum.

Mustaf-a link=topic=83699.msg1004474#msg1004474 date=1432809526' Alıntı:
Arkadaşlar, Ömer Bey ' le görüştüm az önce. Hafta içi veya hafta sonu olmak üzere iki tarih belirledik. 4 Haziran Perşembe veya 6 Haziran Cumartesi. Eğer hava müsait olursa bu tarihlerin birinde yapacağız çekimleri. Sizce hangi tarih daha uygun? Acil cevapları bekliyorum.

4 Haziran benim için daha uygun.
Bir de yer net belli edilirse güzel olacak.

4 haziran daha uygun 6 haziranda düğünümüz var

4 haziran, daha uygun. Hafta sonu seçim telaşı giriyor araya, malum biraz uzaktan katılanlar için sıkıntı olabilir.