trakkulup üyelerinin dünya görüşleri aile içine yansıyor mu?

Ynt: trakkulup üyelerinin dünya görüşleri aile içine yansıyor mu?

Aile reisi olmama 2 kuşak var. Ailede dedemin sözü geçer, babama danışılır, bana gelmesine çok var. Dedemde otoriterdir şu şöyle olacak dediği zaman herkes beğense de beğenmese de uyar. Kendi görüşümü dedeme de babama da belirtirim ama son söz genellikle dedeye ait, oyunu şuna ver dese, oraya veririm. Bazıları için yanlış bir durum olabilir ama bizim geleneğimiz bu, atamız, dedemiz liderimiz sorgulamak olmaz. Arkadaş çevresinde sözüm geçer, dünya ve siyaset anlayışımı, ideolojimi açıklarım tartışırım, anlaşırım :)

BABA rahmetli olalı 4 sene oldu şimdi evin erisi benim evliyim birde ellerinizden öper kızım var bir erkek kardeşim var oda gemilerde kaptan tarla meselelerini hep beraber konuşup ortak yol ararız ve uygularız tabi son sözü bana bırakırlar köyümüzde bu konularda aydın bir köydür hemen hemen herkez yenilikleri takip eder elinden geldiğince uygular köyden bizim siteye üye arkadaşlarımda var

ALLAH bagışlasın.babana ALLAH rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.