TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...

Ynt: TRAKKULUP UZEL'İ Almak İsterse...

bakalım süreci takip edelim basından.
ama trakkulubü bir ekonomiye kavuşturalım.

valla be olurdum ama okul oldu için be olmaya bilirim ama gayette güzel olur sammıyeyımtımle olsa olur derim çankırının satış sorumlusu olur işe başlarım hayalı bile çok güzel

Sonra bi miras fırtınası bizimde çıkar bırak verdiğimiz paranın 10 katını geriye hacize kaptırırız :D iş savaş bile çıkar ;D

kaç liramş satış fiyatı :D

SmhGwz link=topic=48427.msg470311#msg470311 date=1321464110' Alıntı:
Sonra bi miras fırtınası bizimde çıkar bırak verdiğimiz paranın 10 katını geriye hacize kaptırırız :D iş savaş bile çıkar ;D

daha işin başında kötü düşünmeye başladınız.

:D
abi yalan mı bea alacaz bn nhciim uzelin fabrikayı alsam uzelcilerle hergün tartışa çıkar şirkette :D
bi motor yaparız adını haydar'mı hüsin m olsun derken yine bişeyler olur :D ha ne olur piyasadakileri kazırırz herhal çok çeker bizim aletler bagladıkmı erkunt fln tanımayız ;D

köylü link=topic=48427.msg470331#msg470331 date=1321464687' Alıntı:
TRAKKULUP UZEL ' İ Almak İsterse sonuç gırgır şamata olur.....
zuha-*-s zuha-*-s
uyrra*-*- toplanın alıyık çıkın 5er lira köy ağaları bıy-*s

onu bunu bilmem accayip satarız haaa

aldık uzeli ürettik.burada şurası böyle burası böyle çok yakıyor çekmiyor diye konuda açarsınız.sizlerden korkulur.

köylü link=topic=48427.msg470347#msg470347 date=1321465305' Alıntı:
aldık uzeli ürettik.burada şurası böyle burası böyle çok yakıyor çekmiyor diye konuda açarsınız.sizlerden korkulur.
:D kendi malımız olunca çok overiz bea tryi bırak dünyada satış rekoru kırarız ;D

köylü link=topic=48427.msg470282#msg470282 date=1321462811' Alıntı:
biz öncü olsak devlet de bu işe el atar.bizden yana.
devlet neye el atsa sonuç süsran oluyor. bunada el atarsa buda hüsran olur.. :)

SmhGwz link=topic=48427.msg470311#msg470311 date=1321464110' Alıntı:

Hic aklıma gelmemisti zuha-*-s zuha-*-s

massey ferguson 277 gold link=topic=48427.msg470309#msg470309 date=1321464013' Alıntı:
valla be olurdum ama okul oldu için be olmaya bilirim ama gayette güzel olur sammıyeyımtımle olsa olur derim çankırının satış sorumlusu olur işe başlarım hayalı bile çok güzel
Abim yine olursun git oku ilgili bölümü biter gel sonra masseyin ya da baska bi markanının satıs danısmanı olmayacak bisey degil..Ama bu Uzel enkaz bile olsa kolay degil ben konu acılınca geyik sandım.Zamanında dünyada 10.sırada olmus bi üretici yıkılsa bile kolay mı sanki adana massey bayisi gibi bahsediliyo..Girisimcilik iyi ama bunu makul olanaklı seylerde göstermek lazım bu girisimciligi..Bazı arkadslar kızabilir ama gercekler bunlar..

Arkadaşlar bir fikri tartışmak bize birşey kaybettirmez, aksine bizi daha ilgili ve bilgili yapar. Şimdi Uzel ' in ihalesini takip eden bir kamuoyu oluştu, kabul ediyorsunuz değil mi? İlk ihalede satamazlar muhtemelen. Ancak biraz daha bu konuya eğilen gruplar olursa bir oldu-bitti peşinde koşmayı düşünen yandaşlar belki daha dikkatli olurlar. Hiç te tanıdığım insanlar değil ama kilit vurulmuş fabrikalara her zaman üzülerek bakarım. Bir traktör fabrikasını hiç gezme şansım olmadı. Videolar ve fotoğraflar hariç. Fabrika çalışırken binlece kişiye ekmek verir, direkt veya dolaylı olarak, esnafı bakkalı servisçisi çalışanı gibi. Ama kapanınca düşünün, bitti. Bir zamanlar çalıştığım Paşabahçe Cam Sanayi Beykoz Fabrikasını kapattığında işçiler fırınları söndürmemek için direniş yapmıştı. Fırınlar sönünce Beykoz ' un ışıltısı sönecekti çünkü. Ve öyle oldu. Herkese Selam ve Saygılarımla...

bende canı gönülden isterimki UZEL gibi bir şirketin yeniden ayaklanmasını, hatta bu uğurda
göz bebeğim 398 i satıp sermaye bile edebilirim lakin hep söylerim yine söyleyeyim:
1.geç kaldık, ilk ihalenin satışı olmaması gerek trakkulup olarak bu işe soyunmak için.
2.benim görüşüme göre bu UZEL 2 ana madde üzerinde değerlendiriliyor
a.UZEL fabrikasının arasisinin konumu, İstanbul un göbeğinde olduğundan inşaat devlerinin gözbebeği
(en başta TOKİ nin)
b.isim ve telif haları ve fabrika içerisindeki makinelerin değerleri,bu fabrikayı ve isim haklarını alan
şirket kesinlikle burada üretim yapmaz araziyi en iyi şekilde değerlendirip makineleri başka bir ile taşır.
benim görüşüm TOKİ yada Ağaoğlu gibi bir inşaat devi bu araziyi alıp daha sonra isim haklarını ve
makineleri ayrı ayrı satabilir düşüncesindeyim.
TRAKKULUP gibi bir girişim ortağına bu ganimeti yedirmezler, yenecek olsaydı BAŞAK ve TÜMOSAN yenirdi.