TRAKKULÜP YGS-LYS ÖĞRENCİLERİ :)

Ynt: TRAKKULÜP YGS-LYS ÖĞRENCİLERİ :)

tavaslı_okan link=topic=53151.msg557194#msg557194 date=1331148203' Alıntı:
ne rahatı yav çalışmaya başladık ağırdan... 1. hedef mimarlık 2. ziraat mühendisiliği 3. veterinerlik en sona da belki inşaat mühendisliği...
mühendislikler MF-4 ten alıyo...
amk bizde mslek lisesi oldugumuz için lys dersleri görmedik, sadece simdi dersanede görüyorum, ygsden girebilicegim hos bir bölüm aklıma yatarsa lys yi **** ;D

bende liseyi bitiriyorum Allahın izniyle.. Hatta az önce yıllık için fotoğraf çekiminden geldim... Tekirdağ Anadolu Lisesi ni bitiricem.. iyi bi puanlada inşallah inşaat mühendisliği okumayı istiyorum.. Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyelim..

Para çok olum liseyi bitirip işe girsem hafif işçi - hafif memur tarzı oluyor 1.500-2.000 maaş veriyorlar. Zamanla çoğaltıyorlar. Ama ben daha çok maaşlı ve daha rahat bişey istiyorum :) Üniversitesini okuyunca -2.500-3.000 lira maaşla masabaşı görevli yada şef oluyoruz. Bunlar garanti istersen her türlü kontenjan var istemezsen girmezsin. İkinci bir planda ziraat mühendisliği var.

Aykut Güler link=topic=53151.msg557206#msg557206 date=1331148788' Alıntı:
bende liseyi bitiriyorum Allahın izniyle.. Hatta az önce yıllık için fotoğraf çekiminden geldim... Tekirdağ Anadolu Lisesi ni bitiricem.. iyi bi puanlada inşallah inşaat mühendisliği okumayı istiyorum.. Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyelim..
eyvallah saolasın, cümlemize insallah :)
deneme filan yapıyomusunuz? kac net cıkarıyorsunuz?

Dqn link=topic=53151.msg557209#msg557209 date=1331148899' Alıntı:
Para çok olum liseyi bitirip işe girsem hafif işçi - hafif memur tarzı oluyor 1.500-2.000 maaş veriyorlar. Zamanla çoğaltıyorlar. Ama ben daha çok maaşlı ve daha rahat bişey istiyorum :) Üniversitesini okuyunca -2.500-3.000 lira maaşla masabaşı görevli yada şef oluyoruz. Bunlar garanti istersen her türlü kontenjan var istemezsen girmezsin. İkinci bir planda ziraat mühendisliği var.
üni düşün ve oku ;) zarar etmezsn...

eger öyle düüşünüyosan kpss ye gir lise bitince ;)

omerfarukkoc link=topic=53151.msg557212#msg557212 date=1331149015' Alıntı:
Liseyi bitirince işe girmek istemiyorum az maaşlı hemde rahat temiz bir iş değil gibi.. Üniversite farz oldu.. Dediğim yeri tutturabilsem güzel olur. Zaten pek yüksek puanı yok herhalde. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz vatana millete hayırlı bir vatandaş oluruz..

Bende seneye gircem inş.Bölüm elektrik elektronik oldugu için ilk önce eskişehir uçak gövde bakım yani uçak elektrigi bölümü okumayı düşünüyorum Anadolu teknik lisesi oldugu için bizim bölümde lys konularıda görüyoruz o yüzden lysden güzel bir puan almayı umuyorum.Ziraat mühendisligini okucam dedim babamgile okumana gerek yok köyde herşey hazır dediler okumana gerek yok diye ama mühendisligin farklı bişey oldugunu anlatamadım noo-*-s

[/qu

valla ömer ben 105-115 arası yapıyorum genelde denemelerde. sayısal hazırlandığım için sosyal biraz az ama idare ediyoruz. bi de şu var bende bu sene KPSS ye giricem. 4 sene daha sürtmektense bi gardiyan olsan kırarsın parayı. zaten çiftçilikte hayır yok 70 dönüm tarla bi işime yaramaz. sağlam bi yere kapak atmayı düşünüyorum anlıycan... sen neler yapmayı planlıyorsun? elektrik alanında ki uzmanlığını zaten biliyoruz.. elektrik elektronik üzerine okursan çok başarılı olabilirsin.. bu bnm fikrim tabi de sen söyle bakalım neler düşünüyon..

Konya Ziraat Fakültesi aklıma yatıyor ÖmerFaruk bey acaba Konya ' da Yaşam kolaymıdır ? Mesela İstanbul ' da çok pahalı okula git gel yol ücretleri bile pahalıya geliyor bunun gibi.

Dqn link=topic=53151.msg557219#msg557219 date=1331149268' Alıntı:
Liseyi bitirince işe girmek istemiyorum az maaşlı hemde rahat temiz bir iş değil gibi.. Üniversite farz oldu.. Dediğim yeri tutturabilsem güzel olur. Zaten pek yüksek puanı yok herhalde. Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz vatana millete hayırlı bir vatandaş oluruz..
insallah :)

tavaslı_okan link=topic=53151.msg557226#msg557226 date=1331149563' Alıntı:
evet görüyoruz...
sizin o iyiymiş okan :)
bizde yok **** o dersler, fitil oluyorum bide dersanede 5 dk anlatıp geciyolar bişyde anlamıyoruz dogru dürüst...

Aykut Güler link=topic=53151.msg557229#msg557229 date=1331149695' Alıntı:
valla ömer ben 105-115 arası yapıyorum genelde denemelerde. sayısal hazırlandığım için sosyal biraz az ama idare ediyoruz. bi de şu var bende bu sene KPSS ye giricem. 4 sene daha sürtmektense bi gardiyan olsan kırarsın parayı. zaten çiftçilikte hayır yok 70 dönüm tarla bi işime yaramaz. sağlam bi yere kapak atmayı düşünüyorum anlıycan... sen neler yapmayı planlıyorsun? elektrik alanında ki uzmanlığını zaten biliyoruz.. elektrik elektronik üzerine okursan çok başarılı olabilirsin.. bu bnm fikrim tabi de sen söyle bakalım neler düşünüyon..
bende 90-100 arası yapıyorum ygs denemelrinde... sayısal puanım 350 filan geliyor 75 de okuldan gelicek, bölüm birinciliğinden... o sekil 400- 430 puan arası biyere giderm...
bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri bölümü var ygsden girebilicegim ve hosuma giden :)
lysede girerde iyi bir puan alırsam aklımda sırayla
bilgisayar mühendisliği
mekatronik
makina mühendisliği
ve ziraat var...

Dqn link=topic=53151.msg557246#msg557246 date=1331150638' Alıntı:
Konya Ziraat Fakültesi aklıma yatıyor ÖmerFaruk bey acaba Konya ' da Yaşam kolaymıdır ? Mesela İstanbul ' da çok pahalı okula git gel yol ücretleri bile pahalıya geliyor bunun gibi.
kolay sayılır dqn :)