TRAKKULÜP YILIN TRAKTÖRÜ SEÇİMİ

Yılın Traktörü

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: TRAKKULÜP YILIN TRAKTÖRÜ SEÇİMİ

anıl oylamadaki traktörler farklı yıllarda üretime başlanmış olan ürünler, bence aynı yılın üretimleri yani aynı sene üretime başlanan modeller arasında seçim yapılmalı

yav arkadasim sizin valtraya kastnizmi var yoksa gercekten begenmiyormusnuz saygiliyim ama valtra N121 eklersen sevinirim surdaki motorlarin hepsindende özellikli bir motor degilse yazik bana

mustapha link=topic=10148.msg105733#msg105733 date=1228654898' Alıntı:
bence bu seçim tamamen zevk işi. her özelligi aynı olan bulmak imknsız. beygir gucu aynı olan, uretim yıli aynı olan bunları ayarlamak ck zor. ben tip yönunnden bakıyorum olaya o yuzden MF derm. sonra AXİON super duruyor sonra DEUTZ-FAHR. kendı görsum. zaten tip yonunden bakmasak bıle ne anlıcaz kı kaç kııs deneme dısında tarlada kullandı bunları.
Katılıyorum...

Telefondan giriyorumda mesaj degisemiyorum kusura bakmayin... O ayni yillarda uretime baslayanlari kesin bilen varsa yazsin buraya ekliyelim...!!!

kangalli_84 link=topic=10148.msg106417#msg106417 date=1228768789' Alıntı:
Telefondan giriyorumda mesaj degisemiyorum kusura bakmayin... O ayni yillarda uretime baslayanlari kesin bilen varsa yazsin buraya ekliyelim...!!!
anıl kardeşim teknolojiyi konuşturuyor ...+rep

Ben modaretör olduğumdan dolayı yardım edebilirim

neden hep devasa ve heybetli traktörler 100bg ve üzeri olması zorunlu mu yada bu oylamada gösterilen traktörlerden ülkemizde kaç tane var yada kaç kişi gördü yada inceledi bence küçük güçlü bahçe traktörleride dahil olmalı

carraro8400f link=topic=10148.msg106618#msg106618 date=1228829622' Alıntı:
neden hep devasa ve heybetli traktörler 100bg ve üzeri olması zorunlu mu yada bu oylamada gösterilen traktörlerden ülkemizde kaç tane var yada kaç kişi gördü
doğru söze ne denir,haklısınız bence...

carraro8400f link=topic=10148.msg106618#msg106618 date=1228829622' Alıntı:
neden hep devasa ve heybetli traktörler 100bg ve üzeri olması zorunlu mu yada bu oylamada gösterilen traktörlerden ülkemizde kaç tane var yada kaç kişi gördü yada inceledi bence küçük güçlü bahçe traktörleride dahil olmalı
halkı walla.. doğru sölüo 50 & 65 hp arası traktörlerden kimse söz etmiyor...:)

1-FENDT 2-FENDT- 3-FENDT sıralama sonra devam edebilir.
BENİM YORUMUM BUDUR

POYRAZLI SALİH link=topic=10148.msg105805#msg105805 date=1228663206' Alıntı:
Ben 3 Almandan yana kullandım oyumu...
1. Claas
2. Deutz-Fahr
3. Fendt
hayırdır salih case bıraktınmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...