trakkulüpden faydalanıyormusunuz?

Ynt: trakkulüpden faydalanıyormusunuz?

ben trakkulübün yeni bir üye siyim daha henüz çok aktif bir üye deyilim ama kulüp arkadaşlarımızın paylaşım ve yorumlarını takip ediyorum çok güzel ve faydalı buluyorum ve hepisine teşekkür ediyorum

böyle bir siteyi kim sevmez gır gır şamata gerekli bilgi bildiklerimiz bilmediklerimiz hepsi burda bundan iyisi şamda kaysı oap*-s seviyorum TRAKKULUB ü sev-*-ss sev-*-ss sev-*-ss muhaa*-*- tlv-*-s soh-*-s

Bana faydası olduğu kesin ama çocuklara biraz zararı var,bilgisayarı ele geçirebilsinler diye beklerken canları sıkılıyor. )))

Bütün sorulara ewwet diyorum.Bitek şikayetim var herkes traktörünü fanatik gibi övüyor; artılarını söylediği gibi eksilerini aksıyan taraflarını söylemiyor.TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar burası TRAKTÖR kulüp bırakında birazda adrenalın yaşansın :) dövüş kavga gürültü patırtı ;D

bağımlılık yaptığı kesin ama bu siteye üye olduğum için gerçekten memnunum bilmediğimiz ne kadar konu varmış ki daha öğreneceklerimiz geride onun için sev-*-ss than-*-s

beni çiftçiliğe bağladı ziraat fakültesine gitmeme bu site sebep oldu kötüsün trakkülüp :D inç ne demek onu bile bilmezken profesör oldum çıktım :)

ben trakkulübünün yeni üyesiyim henüz daha aktif deyilim ama arkadaşların paylaşım ve yorumlarını takip ediyorum ve kendi açımdan çok faydalı buluyorum ve trakkulünün kurucularına ve üyelerine teşekkür ederim

Hasan ERKESİKBAŞ link=topic=49253.msg497109#msg497109 date=1324741919' Alıntı:
ben trakkulübünün yeni üyesiyim henüz daha aktif deyilim ama arkadaşların paylaşım ve yorumlarını takip ediyorum ve kendi açımdan çok faydalı buluyorum ve trakkulünün kurucularına ve üyelerine teşekkür ederim
hasan bizim köylüdür arkadaşlar ayrıca hacımmetin kaynı olur ..

Ağır Abi, Mustaf-a,kuyucaklı-26,Çağrı, çubuklu-06,Fatih Arslan,samsunbafra,okkangal,salih soylu,dolcevita,hacımmet,memory43,keykubat,768,alikınacı,doğancan,n@tahmet,önder çiftçi,atila, ysfecem,cihan ozce,ekoc,deveci dayı,ally tokmakçı, mete26, Ahmet 745, safanuroğlu,ramazanpullu,altansat,karakule, ertaç şahin, agusta, gökoğlu, hüseyin gürel, volkan okty, ve 8-9 kişi daha varda onları şu an hatırlayamadım.:) Kusura bakmazlar inşallah.
Bu trakmenler ile şahsen tanışıp toka yapma şerefine ulaştım, daha önce hiçbiri ile tanışmışlığım yoktu ve trakkulüp olmasaydı belkide tanışamazdım.

nailyetek link=topic=49253.msg497125#msg497125 date=1324743006' Alıntı:
Ağır Abi, Mustaf-a,kuyucaklı-26,Çağrı, çubuklu-06,Fatih Arslan,samsunbafra,okkangal,salih soylu,dolcevita,hacımmet,memory43,keykubat,768,alikınacı,doğancan,n@tahmet,önder çiftçi,atila, ysfecem,cihan ozce,ekoc,mete26, Ahmet 745, safanuroğlu,ramazanpullu,altansat,karakule ve 3-4 kişi daha varda onları şu an hatırlayamadım.:) Kusura bakmazlar inşallah.
Bu trakmenler ile şahsen tanışıp toka yapma şerefine ulaştım, daha önce hiçbiri ile tanışmışlığım yoktu ve trakkulüp olmasaydı belkide tanışamazdım.
hiçbir forumda yoktur bu olay ok-*-s gerçekten bağımlılık yapıo şety*-* şety*-*

Ağır Abi, Mustaf-a,kuyucaklı-26,Çağrı, çubuklu-06,Fatih Arslan,samsunbafra,okkangal,salih soylu,dolcevita,hacımmet,memory43,keykubat,768,alikınacı,doğancan,n@tahmet,önder çiftçi,atila, ysfecem,cihan ozce,ekoc,mete26, Ahmet 745, safanuroğlu,ramazanpullu,altansat,karakule, ertaç şahin, agusta ve 8-9 kişi daha varda onları şu an hatırlayamadım.:) Kusura bakmazlar inşallah.
güçç*-*

Ağır Abi, Mustaf-a,kuyucaklı-26,Çağrı, çubuklu-06,Fatih Arslan,samsunbafra,okkangal,salih soylu,dolcevita,hacımmet,memory43,keykubat,768,alikınacı,doğancan,n@tahmet,önder çiftçi,atila, ysfecem,cihan ozce,ekoc,deveci dayı,ally tokmakçı, mete26, Ahmet 745, safanuroğlu,ramazanpullu,altansat,karakule, ertaç şahin, agusta, gökoğlu, hüseyin gürel, volkan okty, ve 8-9 kişi daha varda onları şu an hatırlayamadım.:) Kusura bakmazlar inşallah.
34 kişi şu an hatırladıklarım, bunların bir çoğu telefonda ve diğer zamanlarda görüşüyorum. Durdukça aklıma gelir,:D az düşüneyim.:S
Trakkulüp olmasaydı karşılaşıp sohbet edeceğimize ihtimal bile vermiyorum.:)

atabey link=topic=49253.msg497122#msg497122 date=1324742916' Alıntı:
hasan bizim köylüdür arkadaşlar ayrıca hacımmetin kaynı olur ..
Ahmet abi yanlış yazmış Hasan benim eniştem oluyor arkadaşlar
Trakkulüp sayesinde öncelikle çok güzel dostluklar kurduk neredeyse ülkemizin her bölgesinden yakın sayılacak arkadaşlıklarımız var hatta bunu birkaç adım daha öne götürüp karşılıklı tanışma fırsatı bulduk birbirlerimizin evlerine bile misafir olduk bu tarafı bir yana başka açıdan yapmış olduğumuz tarım hayvancılık işlerini paylaşarak yaptığımız işten daha bir zevk alır hale geldik ve geriside kat kat gelecek İNŞALLAH.

Bir kaç iyi arkadaşım var. Onlarla muhabbet ediyoruz.. Burada demir45, nh_fiat, black.boyss.37 ve bir kaç daha iyi arkadaşla tanıştım. Bu yararı oldu. . Onlar olmasa zaten girip bakmam bile..

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt