traktör alıcam bana yardımcı olursanız sevinirim

Ynt: traktör alıcam bana yardımcı olursanız sevinirim

Fendt 309 TMS/Cargo, sallan ulustan aşağı, ilk lambalardan sağa dön, az ilerde sağda yeşil yeşil sana bakıyor.. Tam işinin traktörü, önünde kepçesi de var. Toprağı işler, pancarı söker, yükler, götürür devirir. Mazotun düşer, vaktin artar, masrafın azalır. Daha ben ne diyem.

bence en ıdalı 3.105 guc yakıt tassarrufu ne ararsan onda var otekılerını kotulemek deyıl nıyetım ama new holladlar cok yakıyolar cok hantal motorlar

bence en ıdalı 3.105 guc yakıt tassarrufu ne ararsan onda var otekılerını kotulemek deyıl nıyetım ama new holladlar cok yakıyolar cok hantal motorlar
yakmayan motor varmı söylermisin arkadaşim senin görüşün belki başka markalara göre çok yakabilir ama ben hiç new holland kullanıpta çok yakıyor deyipte motor değiştiren görmedim burda çünkü iş yapıyor çekmedikten sonra yakmasa ben napıyım o motoru
önemli olan çekişş ;) ;)
zaten çektimi fazlasıyla yakıttan kara gecersin ;) ;)
ayrıca hantal falan değil noo*-*-
dört dörtlük bi makine ok-*-s

Agri_King link=topic=8115.msg148411#msg148411 date=1233614079' Alıntı:
TRISIX. Türkiyede tüm traktörleri zıp zıp zıplatırsın. kesinlikle rakipsiz.

Kesinlikle Rakipsiz ?
kanıt varmı ? tek iyi yönü hızlı olması ki bu pekbişi fark etmez çünkü o makinayı hiç bir şekilde nakliyede kullanmazlar... piyasada birçok makina var 450 hp ve üzeri güçte, şimdiye kadar nakliyede kullananı görmedik...

Bence Kesinlikle Rakipsiz Lafını 1-2 sene sonra söyle... daha trafiğe çıkmadı...

walaha bence td65dt sana çok bile sen en iyisi td65dt al yok ben newhollandçı degilim dersen 3060 al benden bu sözler yeterli bence....

bizde tümosan var geçen sene pancardan çok verim alacağız diye babamın bi kaç arkadaşı ve babam pancarı geç sökmeye karar verdi o zaman da yağmur yağdı heryer çamur oldu kar falan yağıyordu içlerinde bi büyük motorda bizim ve bi başkasında daha vardı diğer büyük olan ise erkunt 80 4x4 idi bizim tümo ise 75-80 4x4 bizim işler sıkışınca bizim bi akrabada da başak ardı 2073 4x4 onu getirdik o hiç araba çıkarmadı çamurda erkunt 5 ton falan çıkarıyordu bizim tümo ise 9-10 ton çıkarıyordu arabanın dingilleri yerde sürünüyordu haa çekerken bi de arabanın okunu kırmıştık ben çamurda araba çekmede tümonun üstüne bi fendt çıkar diyorum 3.800 kilo motor tam iyi

bizde tümosan var geçen sene pancardan çok verim alacağız diye babamın bi kaç arkadaşı ve babam pancarı geç sökmeye karar verdi o zaman da yağmur yağdı heryer çamur oldu kar falan yağıyordu içlerinde bi büyük motorda bizim ve bi başkasında daha vardı diğer büyük olan ise erkunt 80 4x4 idi bizim tümo ise 75-80 4x4 bizim işler sıkışınca bizim bi akrabada da başak ardı 2073 4x4 onu getirdik o hiç araba çıkarmadı çamurda erkunt 5 ton falan çıkarıyordu bizim tümo ise 9-10 ton çıkarıyordu arabanın dingilleri yerde sürünüyordu haa çekerken bi de arabanın okunu kırmıştık ben çamurda araba çekmede tümonun üstüne bi fendt çıkar diyorum 3.800 kilo motor tam iyi
tek motorla 9 10 tonu nasıl çekiyon çamurda çok merak ediyorum :S :S :S :S

alla allah nasıl bu yavv ramazan abi bu arkadaş bizim koydugumuz videoları izlemiyor herhalde gelsede bide bizim arabaları cıkarsayaa hemde 75 beygirle dingiller sürünerek ne garip ki bizim buralardada 9-10 tonluk arabaları 110 120 130 beygir motorlar zor cıkarıyor hatta 3 motor bile bagladıgımız oluyor

ramazanpullu link=topic=8115.msg150877#msg150877 date=1233951301' Alıntı:
tek motorla 9 10 tonu nasıl çekiyon çamurda çok merak ediyorum :S :S :S :S
baya çıkarıyorum işte yaa keşke videoları çekseydimde gösterseydim traktörde her şey açılıştan geçer traktörü düzgün açarsan çekemeyeceği şey yokk tümosan bu herşay bekleni

okan6445 link=topic=8115.msg150923#msg150923 date=1233953679' Alıntı:
alla allah nasıl bu yavv ramazan abi bu arkadaş bizim koydugumuz videoları izlemiyor herhalde gelsede bide bizim arabaları cıkarsayaa hemde 75 beygirle dingiller sürünerek ne garip ki bizim buralardada 9-10 tonluk arabaları 110 120 130 beygir motorlar zor cıkarıyor hatta 3 motor bile bagladıgımız oluyor
sizin o traktörlerin markalarını çok merek ediyorum doğrusu

biz bu işi bilmiyoruz okan

ramazanpullu link=topic=8115.msg140601#msg140601 date=1232656657' Alıntı:
arabanın tekeri dönmeyecek tek motor çıkaracak hemde 75 bg motor 10 ton yükle zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
videosunu çekmeyi geröekten çoook isterdim ama vakit yoktu

ramazanpullu link=topic=8115.msg151180#msg151180 date=1234002569' Alıntı:
nesini merak ediyon kaç tane video attık kaç tane resim attık hiçmi birini görmedin sen bu sitede neye bakıyon ;)
yooo görmedim linklerini atarsan sevinirim

ramazanpullu link=topic=8115.msg151178#msg151178 date=1234002417' Alıntı:
biz bu işi bilmiyoruz okan
abi bırakalım biz bu işi bence satalım motorları bi 7580 tümo aallım iyiki varsın tümo sen aslansın camurda 10 tonluk römorku kendin cıkarırsın sen varlıgınla yoklugunla harikasın

arkadaşım 9580 tümosan 4x4 traktör var bende en büyük serisi yırtıyor ,yapamayacağı iş yok yakıtıda iyi ,az yakıt çok iş tavsiye ederim

kardeş paraya kıyacaksın nh 120 tm alaçaksın işi bitirecen ikinci elini 70.000 lira civarında alabilirsin.