Traktör alımı yardım lazı8m

Ustalar hepinizden öneri bekliyorum. Td 75 için en fulu için adam 105 dedi. Bende indirmesini söyledim. olsa olsa 103 olur dedi. Yarın bı daha gorusucez. Sizce uygun fiyat mı ? Yoksa daha da indirmelimi fiyatı?

bende buna tav oluorum bılmem kac yılından kalma sansumanlı traktöru td'yı bıze kakalıo bız essek basımıyız satsana t4'dude donanımlı adam akıllı traktör alsın türk çiftcisi...

Adamlar TD satışından memnun TD satıldığı müddetce bekler onu NH 'ciler :(

Bize JX75C yi çok öven oldu abim, dayım ve köyden tanıdıklar TTF de çalışıyordu onlara falan sorduk bayiye sorduk çok araştırdık bize JXC yi önerdiler. Alacak olsak JXC alırız. Erkunt hakkında fazla bilgim yok 80.4E+ veya 80.4 Lüks hangisi daha iyidir onu bilemem sadece Carraro şanjıman rampalarda ve yolda avantajlı, ZF de ağır işlerde daha iyi diye duydum detaylı bilgi [MENTION=2832]ercan[/MENTION]Aykuş abide :)

Talha adımı etiketleyecem diye başkasını etiketlemişin. :)

Sayın [MENTION=52817]Ercan AYKUŞ[/MENTION] arkadaş Erkunt nasıldır diye birkaç defa sormuş yardımcı olan çıkmamış.Desteğine ihtiyaç var.

Alper abim merhabalar saolasın 1 haftadır bel fıtığı problemi ile bir çok plan alt üst oldu 3 gündür foruma giremedim etiketlediğin için cevaplıyorum.
Bu arada özelden mesaj atan arkadaşlara geç cevap için özür dilerim.

Konu sahibi arkadaşın farklı farklı konu açarak çözüm arayışları olmuştu hafta içerisinde ve gerekenleri yazdım erkunt konusunda faklı konularda bildiğimi yazdım hatta özelden de yazmış cevapladım.

şu huyumu da bilen arkadaşlarım bilir vatandaş konu açar X marka mı Y markamı diye ? ben oraya girip şu Erkunt modelini tercih etmiyorsun demem ha erkuntla ilgili bir bilgi gerekiyorsa yazarım o kadar diğer markaları da aşağılamak ayıplamak böyle ortama bize yakışmaz bütün yorumları tek tek okudum fanatiklik var bilgide var ee akılda var.

Ben Erkunt bayisi, satış müdürü değilim işim para değil bana bilgi lazım öğrenmek bildiğimi yazmak için trakkulüpe üye oldum

Son karar alacak vatandaşın gidecek görecek aklında olan modelleri karşılaştırıp kendi kararını kendi vermeli die düşünüyorum.

Benim için yerlide alacağım traktör yine Erkunt olur çünkü benim kendi kararım netçe kimin ne dediğini takmam o kadar.
Param arazim çok olsa bizde biliyoruz MF 54XX serisini Class Fendt John deree ama imkanların çerçevesinde değerlendirerek vardığım sonuç erkunt oldu ve bu karardan pişman değilim erkunt tercihim bu oldu memnunum bu kadar.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Aynen erkunt hakkında bılgı sahıbı olmam lazım. nh den sonra ıkıncı tercıh olabılır . Özellikle nimet serisi için

Özelden yazdığın mesajı gereğince cevapladım nerden yazarsan ordan cevap gelecektir.