siz büyük konuşun bakalımzehriduman link=topic=73396.msg856920#msg856920 date=1393836301' Alıntı:komşununda dediği gibi alırken neden bakmadın hiç gerçi insna o heycandan bakmayadabiliyor hayırlısı
yaw valla fark edemedik 256 266 zor fark ediliyorBOZKURT07 link=topic=73396.msg856954#msg856954 date=1393839601' Alıntı:abi gülme demişsin ama kusura bakma bi kahka atmışımki bankada müşteri noluyor banamı gülüyon diyo![]()
![]()
bende tırmıkları takmadan çayıra gitmiştim arkaya baktım bişey yok oturdum bi cigara yaktımsebazios link=topic=73396.msg856964#msg856964 date=1393840543' Alıntı:Arada öyle dalgınlıklar oluyor.
Bir sefer pulluğu takmadan tarla sürmeye gitmiştim..
umut senin başına bişey gelmemiş anlaşılan.UÖZKAN.77 link=topic=73396.msg856965#msg856965 date=1393840827' Alıntı:burda Tokinin yaptığı dükkanlarda numara/ada/parsel vs. belli değil karışık.. bikaç kişi kendi dükkanım diye içini bi güzel yaptırıp kiraya da vermiş 1-2 sene sonra ortaya çıkanlar oldubi şekilde anlaştılar, ödeştiler..
hüseyinaslan link=topic=73396.msg857001#msg857001 date=1393845966' Alıntı:Olur böyle uakalar. Ama abi gercekten komik bi durum.![]()
madem konu hortladı.
yan komşu yıllarca ekmediği tarla mera gibi olmuş gelmiş bakmış meraya sınır ilk tarla benim diyip icara vermiş yeri.
ben sürmeye gittim yer ekili.
bana diyor sende benim yeri ek.
allah affetsin adamın ektiği buğdayı sürüp yulaf ektim.
[emoji38]
sevimsizin biriydi bizimki ses etmesem içime dert olurdu.Sen de bir seferlik birşey demeseydin hacı la bu yıl küs olduğum adam bizim icarladımız tarlayı sürmüş dedim yulaf ek hemen kaldır bizim oralarda herg evlattan sayılır genç çocuk bilmiyor diye birşey demedik
Ekili yer ne olursa olsun sürülmezmadem konu hortladı.
yan komşu yıllarca ekmediği tarla mera gibi olmuş gelmiş bakmış meraya sınır ilk tarla benim diyip icara vermiş yeri.
ben sürmeye gittim yer ekili.
bana diyor sende benim yeri ek.
allah affetsin adamın ektiği buğdayı sürüp yulaf ektim.
[emoji38]
ustam adam bana 3 dekar yer tutamayem diye müzadiyede üzerime gelmiş ki tutamadımda.Ekili yer ne olursa olsun sürülmez
Tarlayı satın alsan bile
Bizim burda böyledir
Dostum sende ne desen haklısın aslındaustam adam bana 3 dekar yer tutamayem diye müzadiyede üzerime gelmiş ki tutamadımda.
birde şahıstan yıllarca ekilmemiş yer tutacak çiğ yer yerine benim yeri ekecek.
benim hayvanlar taşmı yicek ben bolluk içinde yaşamıyorum.
gurbette çalıştığımı hayvanlara yedirdiğim yıllar.
ben sürdüm hiç pişman olmadımda.
asıl tuttuğu çiğ yıllarca ekilmemiş yeri ek dedi.Dostum sende ne desen haklısın aslında
Ama sizin oranın adamı bir değişik anlattıklarına bakarsan.
Keşke böyle şeyler olmasa ama insan oğlu herkes bir değil
Bilerek yaptıysa hakta etmiştir veya onunda sana farklı boş bir yer vermesi makul olurdu
Onu kendin sürüp vermesi lazım sanaasıl tuttuğu çiğ yıllarca ekilmemiş yeri ek dedi.
bende o çiğ yeri sürecek traktör yok zaten.
Ekim zamanı gelmiş geçiyor nasıl ekicem.
heryerde bu tatlısu kurnazından bulunur.