Traktör Alırken Kesmece Mi Diye Sorun:)

3 kuruşluk karpuzu kestir al.. 300 binlik motorun içini merak etme:)

motor alırken kestirip alın.. vesselam..

16832025_1856656284550334_8270737616847032045_n.jpg

unnamed (2).jpg

img_1613.jpg

Diger markalardada var mi acaba abi bu sekil gösteren.Askinda her bolgede giderde algi degismeli.Gittigi her bolgedede 2 kati fiyati olan motorlarida saf dışı birakabilecek bir makina

En güçlü demir-celik molekülü zetor da..

yakında elektron mikroskopuyla çekip paylaşcam.. çok yakinda:)

şaka bi yana fuarlar da KESİN sergilenmesi..

neye para verdiğimizi bilelim..

Zetorlarda kabin süspansiyonu ya da ön aks suspansiyonu var mı? Mesela ben internetten baktım pek özellik yok. Sade ve mekanik aksamı çok olan bir traktör. Tabi bu sözünü ettiğim 70 ila 110 beygir arası. Fiyatınıda bulamadım 90 beygirligi ne kadar acep?

Zetorlarda kabin süspansiyonu ya da ön aks suspansiyonu var mı? Mesela ben internetten baktım pek özellik yok. Sade ve mekanik aksamı çok olan bir traktör. Tabi bu sözünü ettiğim 70 ila 110 beygir arası. Fiyatınıda bulamadım 90 beygirligi ne kadar acep?

Ön süspansiyon ve kabin suspansiyonu var ama üst modellerde.istenirse özel istekle takilabilirmi onu sormak lzm.fiyatlar hangi modelin 90 ni plus mi power mi

Kabin-ön dingil amortisör var.. hepsinde değil ama..

90'lik lar en son 130 bin tl civarındaydı..