Merhaba sevgili Trakkulüp dostları. Bildiğiniz üzere yıllardır olsa da katılsak yarışsak dediğimiz bizim için bir yarışma sonunda gerçekleşiyor ve beni de aradılar. Bu cumartesi ( 5 Aralık 2015) yarışıyorum inşallah ben de, cumadan bilet aldım ankaraya, bi akşam otelde konaklayıp sabah 7de servisle yarışma alanına gidecekmişiz. cuma kar yağışı ihtimali cumartesi hava açık diyor. Nasıl iş anlamadım 
Sizden bir ricam var. Çoğunuz heyecanla izledi tabi ilk bölümü, acaba izlerken fark ettiğiniz ve bana aktarabileceğiniz ' Berk şunu yapmaktan kaçın, şunu yaparsan daha hızlı olursun' gibisinden öneriler varsa paylaşabilir misiniz acaba?
O gün Ankara civarında müsait olan arkadaşları da izlemeye bekliyorum. Görüşmek üzere
Sizden bir ricam var. Çoğunuz heyecanla izledi tabi ilk bölümü, acaba izlerken fark ettiğiniz ve bana aktarabileceğiniz ' Berk şunu yapmaktan kaçın, şunu yaparsan daha hızlı olursun' gibisinden öneriler varsa paylaşabilir misiniz acaba?
O gün Ankara civarında müsait olan arkadaşları da izlemeye bekliyorum. Görüşmek üzere