Benim arabada vardı gece dahi karşı taraf görünüyordu fakat numarasını hatırlamıyorum. Bende çekmeyi düşündüm öyle kaldı ilçede o işi yapan yok. Forumda onunla ilgili konu vardı.
Bende bugun td ye hostes koltuk siparis ettim sali elimde olcak insalla sonnrada film faln bende dusunuyom
Bende bugun td ye hostes koltuk siparis ettim sali elimde olcak insalla sonnrada film faln bende dusunuyom
Muayenede falan bişey derlermi acaba traktöre
Massey Ferguson 165
Akkaya tarım
Facede traktor hostes koltuklari die site var ordanhangi siteden sipariş ettiniz fiyatı nedir
Benim kabinde isli degil suanda sikinti olmaz olursa bakariz caresineBu hostes koltuğu sonradan takıldığı için ruhsata işlenmesi gerekiyormuş Cemal abi yoksa kontrol noktalarında sıkıntı olurmuş orjinaller daha güzel ama pahalı onlarda bekliyoruz montajını fotoğraflarını felan
Ben kendim uyguladım benimkilerin hepsi 2 numara. Benim tavsiyem gece sıkıntı yaşamamak için ön cam için 0,5 yan ve arka camlar için 1 numara en ideal olanı.
Facede traktor hostes koltuklari die site var ordan
Benim kabinde isli degil suanda sikinti olmaz olursa bakariz caresine