Traktör firmalarının WEB sayfaları içinde sizce en iyisi hangisi?

Ynt: Traktör firmalarının WEB sayfaları içinde sizce en iyisi hangisi?

türkçe sayfalarda en iyisi nh case fendt,şahsuvaroğlunun same deutz tarım bölümü rezalet ne sattıkları traktörün doğru düzgün bir resmi var nede fiyat listesi kutlucanda aynı yabancılarda ise fendt ve class sayfaları güzel özellikle fendtte en küçüğünden en byüğüne traktörlerinde biçerlerinde tek tek resimleri videoları var

nh cs tümosan fiyat resim teknik bilgi broşür nh ve case bazı modellerde videolu tanıtım bile var ben deutz hayranıyım ama veb sitesi nh cs kadar iyi değil...

newholland çünkü neyi ararsan buluyorsun.Ama masseyde de video falan içerikte medya kullanılmış şekil duruyor tabiii bunlardan apayrı FENDT var o da yabancı bils-*-

newhollandın fln sitelieri güzel yada benzer hattat flnda i bi ara bakmıştım pek girmiyorum sitelerine ama bunu diğer firmalarda düzenlese ii olur tarım makinacıları fln

En iyisini bilmem ama en kötüsü şahsuvaroğlu....http://www.sahsuvaroglu.com.tr/
Ford bayiliğide yapıyor ,2013 gireceğiz ve busitede hala 2011 eski kasa ford resmi var....
Tarım bölümüne giriyorsun,ben bu siteyi bildim bileli,yıllardr,aynı traktör fotoları,onlarda bir ikitane....
Yeni modeller hiç yok zaten ve hangisi yeni model ,hangi üretiliyor,belli değil.....
Fiyat litesi zaten yok'Fiyat listelerimizi en yakın bayimizden öğrenebilirsiniz.' .......oldu ......100 km yol gidip fiyat sorcam veya alo bu model kaç para.....
Koskoca firma,iletişim çağında sitesinden bihaber....siteyi ilk açtıklarında nasıl yaptılarsa öyle kalmış....ne güncelleme nebişey.....
bu firmanın sitesini takp edecek hiçmi personeli yok....
En kötüsü şahsuvaroğlu....
Diğer siteler daha güncel ve genelde istediğin bilgiye ulaşabiliyorsun....

ERFARUK link=topic=59217.msg641008#msg641008 date=1350777397' Alıntı:
En iyisini bilmem ama en kötüsü şahsuvaroğlu....http://www.sahsuvaroglu.com.tr/
Ford bayiliğide yapıyor ,2013 gireceğiz ve busitede hala 2011 eski kasa ford resmi var....
Tarım bölümüne giriyorsun,ben bu siteyi bildim bileli,yıllardr,aynı traktör fotoları,onlarda bir ikitane....
Yeni modeller hiç yok zaten ve hangisi yeni model ,hangi üretiliyor,belli değil.....
Fiyat litesi zaten yok'Fiyat listelerimizi en yakın bayimizden öğrenebilirsiniz.' .......oldu ......100 km yol gidip fiyat sorcam veya alo bu model kaç para.....
Koskoca firma,iletişim çağında sitesinden bihaber....siteyi ilk açtıklarında nasıl yaptılarsa öyle kalmış....ne güncelleme nebişey.....
bu firmanın sitesini takp edecek hiçmi personeli yok....
En kötüsü şahsuvaroğlu....
Diğer siteler daha güncel ve genelde istediğin bilgiye ulaşabiliyorsun....
deutz agrolux 50-60-70 ' i yeni model olarak tanıtıyorlar.55-65-75 çıkalı bir yıl oldu.

evet gerçekten çok doğru söylemişsiin ben de deutz yada same inceleyecem zaman googleye yazıp orada çıkan inal traktör ezel traktör gibi bayilerin sitesinden inceliyorum orda daha detaylı ve güncel bilgi var..