Traktör galerisi bolluğu

Ynt: Traktör galerisi bolluğu

Ertuğ Aslan link=topic=60923.msg670314#msg670314 date=1356206373' Alıntı:
yok abi ben genel anlamda söylüyorum burda çeltik eken yokmu var ama oralları daha fazla edirne neysede ipsaladan çıkma olcak motor çeltiğe girmicek %1000 girmiştir hepsi ekiyor çünkü ee oo motorlar sattılmıyor mu satılıyor bizim burdan biri jd 5625 mi ne aldı motor 2 saat çalıştı arıza :) sonra 15 milyar masraf yaptı hemen sattı :D yani demek istediğim alırken biraz dikkatli alalım sonuçta bir kere alıyorsun biz tümosanı sıfır aldık bana sorarsan ben şuan bişmanın ama babam değil çünkü tümosana pek bindiği yok :D
Tümocan dan neden pişmansın kardeşim? Ben yine 80-75 e ikna etmeye çalışıyorum bizimkileri 3. traktör olarak.
Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim , özeldende mesaj atabilirsin.

Doğanbey geçen gün arkadaşlarla sohbet ederken senin internette dedenin tarlalarını satılık ettiğini söylediler ama istediğin fiyatı duyunca dudaklarım uçuklayacaktı.

FEHİM link=topic=60923.msg670319#msg670319 date=1356206756' Alıntı:
Doğanbey geçen gün arkadaşlarla sohbet ederken senin internette dedenin tarlalarını satılık ettiğini söylediler ama istediğin fiyatı duyunca dudaklarım uçuklayacaktı.
Doğan kardeşim sahip çık tarlalara , Allah sattırmasın.

Fehim abi haha kaç para istemişim acaba ? :D benim benden haberim yok demekki... Ne ilan verdim ne lafını ettim. O tarlalarda emek var hatıra var. Benim gözümde o tarlalara paha biçilemez. Varsa 5 tirilyon parası olan gelsin alsın :D ;D İşin şakası bir yana da kim söyledi acaba?

Bizim city ede MF bayisi açılmış, bi hayırlı olsun demek lazım. Gördüğümüz göreceğimiz 2635 ten öte olmasa da varlığı yeter.:D

nailyetek link=topic=60923.msg670366#msg670366 date=1356213055' Alıntı:
Bizim city ede MF bayisi açılmış, bi hayırlı olsun demek lazım. Gördüğümüz göreceğimiz 2635 ten öte olmasa da varlığı yeter.:D
Nail abi bilecikte de vardı bi zamanlar :D Şimdi bir tek zannedersem pamukçuoğlu kaldı :D Ha birde kioti var ;D