Traktör İle Yolda En Çok Neye Kızar sınız?

Ynt: Traktör İle Yolda En Çok Neye Kızar sınız?

Tarla yolunda çift sürerken son bıçağı yola düşürüp yolu bozanlara ayar olurum.

ewet arkdaşa katılıyorum sürüm yaprken yolu bozanlara birde traktörde ne kadar çalışma lambası (kabinde ön arka birde önde köşelerdeki farlar) varsa açıp yolda ve şehir içinde gidenlere.

Traktörün hızının çok düşük olmasına .Traktör üreticilerinin traktör binerek 10-15 km gitmelerini istemek lazım. 40-45 km/sa. hız bile iyidir. anlş-*s

1-- bozuk ve mayın tarlası gibi olmuş yollara
2-- pullukla tarla sürerken yolu da sürenlere (öyle yapanlara mümkünse tarlanın tam ortasından geçerim ekili olduğu zamn )))
3-- tarlasına bi sürmeye gidip sonra bir daha gitmeyip sonra gittiğinde tarlanın otunu temizlicem die yola olan otu çıkaranları ..

nh_fıat link=topic=60809.msg668307#msg668307 date=1355921011' Alıntı:
çukurlar :) akama dibime kadar yanaşıp romorktan görünmeyip sonra cins cins korna basıp kaçanlara.
hele o far işi en nefret ettiğim şey. yakıyorlar uzunları ben selektör yapmaktan bıkıyorm adam hayla uzunlarla bened çeviriveriyom uzunlara sonra kısalara alıveriyorlar.
he birde bu yaz motorsikletle köye gidiyorm gece domuza gidicem. adam gölette içiyo içiyo gelıyo kafa trilyon. gene aynı şekl selektör fln olmadı yakıyom uzunları bnm uzunlarda baya fena adam bi sağ bi sol tarlaya girdiydi. :D
o kısaya alınca ben kısalara almıyom artık o başlıyo sellektör yapmaya :D
Çukurlar ve yanımdan geçen kamyonların kaldırdıgı toz

Yolda Bu Şekil Pancar Götürürken Yavaş Giden 2 Römork ' lu Traktör Sürücülerine...
Sollarken Sol Şeridi İşgal Etmek Zorunda Kalıyorum :)

dsc01439gg.jpg

gece uzunları yakıp kör beygir gibi gelenlere ve yol verdiğim halde geçmeyip hiç olmadık yerde geçmeye çalışanlara ve bozuk yollara

omerfarukkoc link=topic=60809.msg668453#msg668453 date=1355936224' Alıntı:
Yolda Bu Şekil Pancar Götürürken Yavaş Giden 2 Römork ' lu Traktör Sürücülerine...

dsc01439gg.jpg

bununla sollama yapmakta zor olur kardşim :)

Genel olarak aynı şeylere kızıyoruz, ilave edilmesi gereken birşey kalmışsa, o da yol çalışmaları dolayısıyla yeni ziftlenmiş bir yola rastlamak. :)

omerfarukkoc link=topic=60809.msg668453#msg668453 date=1355936224' Alıntı:

dsc01439gg.jpg

Ömer kardeşim Maşallah diyelim...
Eminim yolda seni sollayanlar 'Başka römork yok muydu? Taksandın...' diye söyleniyorlardır. :D

Sola Çıktığında Motoru Sollarken Direksiyonu Sabit Tutamiyosun O Yüzden Arkadaki Araba Sag Sol Yapıyor, Biraz Zor Oluyor Ama Ayarlıyoruz :)
ENES4422 link=topic=60809.msg668801#msg668801 date=1355990357' Alıntı:
Ömer kardeşim Maşallah diyelim...
Eminim yolda seni sollayanlar 'Başka römork yok muydu? Taksandın...' diye söyleniyorlardır. :D
Evet, Söyleniyo Olabilirler :D Ankara Yolunda Az Görülmedik Bu Sekil, Oradan Geçenler Demislerdir :D

Arkada pulluk,kültüvatör gibi ekipmanlar takılıyken çukura girmek :)

aman ömer o yükle fazla sürat iyi değil bizim arkadaşlar 55-46 ile giderken arka teker bicon kesmiş zor kurtuldular dikkat et ;)