Traktör İle Yolda En Çok Neye Kızar sınız?

Ynt: Traktör İle Yolda En Çok Neye Kızar sınız?

tümosan 4155 link=topic=60809.msg668811#msg668811 date=1355995685' Alıntı:
Arkada pulluk,kültüvatör gibi ekipmanlar takılıyken çukura girmek :)

Aslında çok dikkatliyimdir ama bidebir bende kasise düştüğüm olur. Arka taraf bir sıçradı mı sanki kollar kopacak sanıyorum. :D

Senede bir gün odun günleri olur.Bütün köy birlikte gider.Yolda boş giderken bizimki seri olmadığı için gelen geçer giden geçer.En sevmediğim şey budur.Ama işim güzel tarafı da rampada hepsini tek tek geçmek ve yüklüyken yanına bile yaklaşamamalarıdır. :D

ahmetornek link=topic=60809.msg668806#msg668806 date=1355991718' Alıntı:
valla seni sollamakta zor senin sollamanda zor :D
Evet Ahmet Abi Biraz Öyle :D
serdar437065 link=topic=60809.msg668812#msg668812 date=1355996032' Alıntı:
aman ömer o yükle fazla sürat iyi değil bizim arkadaşlar 55-46 ile giderken arka teker bicon kesmiş zor kurtuldular dikkat et ;)
Hacı Yol Iyi Oldumu Basıyoruz 40 Km/H ' a Kadar, Mesela Ankara Yolunda... Ama Yol Bozuk Oldugunda Seri 4 Tavşan 16 d/d a Ayarlıyorum, Zaten 25 Km/H Hız Yapıyor, O Da Yetiyor :)

gece yolculuk yapan traktörlerin ve hele arkasında vagon olanların hiçbir ışıklandırması olmayanlara uyuz olurum arabadan inip dalasım gelir.

hermes link=topic=60809.msg668829#msg668829 date=1355998657' Alıntı:
gece yolculuk yapan traktörlerin ve hele arkasında vagon olanların hiçbir ışıklandırması olmayanlara uyuz olurum arabadan inip dalasım gelir.

ok-*-s

2 veya 3 römork takılı iken solma yapcam zaman adamın illa gaza basmasından nefret ederm normlde yavaş gider sollama yapcan zaman illa gaza basar

izmirli64 link=topic=60809.msg669465#msg669465 date=1356096230' Alıntı:
2 veya 3 römork takılı iken solma yapcam zaman adamın illa gaza basmasından nefret ederm normlde yavaş gider sollama yapcan zaman illa gaza basar

Trafik kurallarında onu yapmak suç zaten.
Yani birisi sinyal verip bir başkasını sollamaya başladığında hızını arttırmak olmaz. O yüzden birisi ile kavga ediyordum... noo*-*-

geceleri kısalar yandığı halde karşıdan gelen arabanın sellektör yapmasına ayar oluyorum. bende hem uzun çakıp hem tepeleri yakınca anlıyor kısada olduğunu :)

rocky link=topic=60809.msg669481#msg669481 date=1356098491' Alıntı:
geceleri kısalar yandığı halde karşıdan gelen arabanın sellektör yapmasına ayar oluyorum. bende hem uzun çakıp hem tepeleri yakınca anlıyor kısada olduğunu :)
Bi Defasında Ankara Asfaltından TL-A Ve Çizelle Ters Yönden Geliyorum :D
Karşıya Geçecek Yer 3 Km İlerideydi...
En Sağ Şeritteydim...

Dayının Biri Sellektörü Durdurmamaya Başladı,
Bende Ne Kadar Far Varsa Açtım Tepe Lambasını Ve LED ' leri De Açtım Ondan Sonra Kısalara Çekti Paşa Paşa Devam Etti :D

Daha Sonra da Benim Motoru Gören Kamyoncunun Biri De Kamyona LED Döşemiş, Onunkilerin Hepsi Parklara Bağlıydı...
Kabin İçindeki RGB ' leri Görünce O Da Farları Kapattı Parkları Açıp Açıp Kapatıyo :D

Videosu Vardı Da Arşivde Bulamıyorum :D

omerfarukkoc link=topic=60809.msg669484#msg669484 date=1356098840' Alıntı:
Bi Defasında Ankara Asfaltından TL-A Ve Çizelle Ters Yönden Geliyorum :D
Karşıya Geçecek Yer 3 Km İlerideydi...
En Sağ Şeritteydim...

Dayının Biri Sellektörü Durdurmamaya Başladı,
Bende Ne Kadar Far Varsa Açtım Tepe Lambasını Ve LED ' leri De Açtım Ondan Sonra Kısalara Çekti Paşa Paşa Devam Etti :D

Daha Sonra da Benim Motoru Gören Kamyoncunun Biri De Kamyona LED Döşemiş, Onunkilerin Hepsi Parklara Bağlıydı...
Kabin İçindeki RGB ' leri Görünce O Da Farları Kapattı Parkları Açıp Açıp Kapatıyo :D

Videosu Vardı Da Arşivde Bulamıyorum :D
:D hele bide arkada romork yüklüyse kısada olsa yinede fark ediyor motorun önünü biraz havaya kaldırdığına hiç anlamıyorlar :D

Bazı zamanlar sinyal verdiğim halde arkadan gelen hiç dikkate almıyor, dönerken durmak zorunda kalıyorum. Yada sağda durup arkaya bakıp trafik yoksa öyle manevra yapıyorum. Bazı düşüncesizler sinyali falan dikkate almıyorlar o yüzden sinyale güvenemiyorum.

yolda son sürat giderken çukurlardan kaçarken birde arkaan sollamaya çalışıpda sollayaman arabalar fena kızarım .....

öyle kızarım ki arkasın da elimi bir an belime atasım gelir... rulet-*s rulet-*s rulet-*s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s snip-*-s *ıhh*- *ıhh*-
lavuklar sanki hiç durmayı bilmiyormuş gibi birde hemen geçemezse sinirleniyor sanki onlar geliyor diye sağa çekip selam durağız

tarlanın içindeki pisliği yola yığanlar yok mu..... kız-*-* kız-*-*
akşamları uzunları açıp gelenler....
yeni sürdüğüm tarladan geçenler.... kız-*sw kız-*sw
bunlara çok kızıyom....

anayurtlu 3105d link=topic=60809.msg670246#msg670246 date=1356198786' Alıntı:
işlek yolların dar olmasına :D
akşamları ve sabahları biçerle eve giderken karşıdan gelen bazı arkadaşların el kol hareketlerine çok kızıyorum zaten yollar dar kabinin içinde uçurayım mı diye bağırıyorum.... uyrra*-*- :D :D

tavaslı_okan link=topic=60809.msg670192#msg670192 date=1356195289' Alıntı:
tarlanın içindeki pisliği yola yığanlar yok mu..... kız-*-* kız-*-*
akşamları uzunları açıp gelenler....
yeni sürdüğüm tarladan geçenler.... kız-*sw kız-*sw
bunlara çok kızıyom....

Bizim buralarda trafik yollara hayvan tersini saçarak gidenleri çeviriyor... Çoğu dikkat ediyor ama bazı kendini bilmezler çarşı içinden gitmeyi marifet sanıyor. Ters yüzünden ceza yiyince aklı başına geliyor.... :D

bende çukurlardan muzdaribim bazılarda uzunları yakar karşıdan geliyo bende aldım üstleri tepe lambasını yaktım uzunları çektim adam sonuda kısaları yaktı ama giderkende sövüyo :D :D

massey ferguson 277 gold link=topic=60809.msg670673#msg670673 date=1356267740' Alıntı:
bende çukurlardan muzdaribim bazılarda uzunları yakar karşıdan geliyo bende aldım üstleri tepe lambasını yaktım uzunları çektim adam sonuda kısaları yaktı ama giderkende sövüyo :D :D

Bir kere arazide farlar arızalandı. Sonra tamir ettik ama sadece uzunlar çalışıyordu. Dönüşte 10 km ' lik yolun 2 km ' sini asfalttan gelmek zorundaydım. Karşıdan gelenleri gece gece çok kızdırdım ama bu bir kere oldu. bils-*-
Sabah olunca hemen tamir ettik... :D