Traktör itirafları çok yakıyor

Ynt: Traktör itirrafları çok yakıyorr

tümosan 74.80 ile 65 dekar goble,5-6 dekar patlatma,65 dekar sırt makinası çektim 110litre mazot yaktı.Az mı çok mu bilmem artık.

jd 5085m motor açılsın diye yirmibin devirin altına düşmedim . motor 100 saatte. derinde sürüm yaptım patlatma ile 130 dekar yeri 175 lt.

BOZKURT07 link=topic=69962.msg798510#msg798510 date=1385128310' Alıntı:
480 ara işlerinde on numaradaır gerçekten yakmaz ama derin sürüm yapılan yerde 24 lü ızgarayı bile çekesi gelmez:)

Aynen öyle bizim ızgaramız 18 ' li mesela arazi farkı da var tabi.

Sivaslı 750 link=topic=69962.msg798760#msg798760 date=1385150152' Alıntı:
:) evet 480 ler canavar gibi

Bizim her işimizi görüyor + çok sağlam traktörler, ama çekiş yok yakıt az, buda marşa basarken düşündürmüyor :)

mokormik c90 38 degar pancar yeri sürdü 164 litre mazot yaktı o an yakasım geldi motoru 398 pancar yerinde ortalama degara 3 litre civarı yakıyor ls 90 pancar yerinde 2 3 litre arasında yakıyor jd5725 3 3.5 litre arasında yakıyor pancar yerinde.

;D ;D ;D ;D mecidiyeli kardeş nasıl oluyo yav 38 degar pancar yerine 164 litre mazot ne demek yav ocak batırır evlerden ırak noo-*-s

mecidiyeli kardeş nasıl oluyo yav 38 degar pancar yerine 164 litre mazot ne demek yav ocak batırır evlerden ırak

o sürüm yere ve yıla bağlı ben bir yıl hatırlıyorumda pancar yerine pulluk batıramamıştım.

FEHİM link=topic=69962.msg799007#msg799007 date=1385210013' Alıntı:
mecidiyeli kardeş nasıl oluyo yav 38 degar pancar yerine 164 litre mazot ne demek yav ocak batırır evlerden ırak

o sürüm yere ve yıla bağlı ben bir yıl hatırlıyorumda pancar yerine pulluk batıramamıştım.
banada biraz fazla geldi..
abi peki pulluk batıramadın neyle sürdün tarlayı çizel ilemi sürdün

pancar yeri tarlaya seneye çiğnemeye göre çok değişiyo.geçen bende sürdüm yağmur iyiydi ama tarla asfalt gibiydi motorların canı çıktı saatte 3 dönüm yer anca sürdük.ordan nadas yapmaya anızlara gittik kafamız rahatladı motorların sesi kesilince.adam dünya varmış be diyo.

bizim yan köyde c100 max var tohum ekerken konuştuk sahibiyle traktörden çok menmunum diyo nadasta ne kadar yaktını sordum 1.5 litreyi geçmiyo diyo c90 ta kesin bi sorun vardır çünkü bu traktörker bu kadar fazla yakmaz 4.3 nerde 1.5 nerde.

banada biraz fazla geldi..
abi peki pulluk batıramadın neyle sürdün tarlayı çizel ilemi sürdün

yer kuruduğu ve çiğnendiği için evet 7 li dipkazan denilen çizeli enine çekip ondan sonra sürüm yapabildim. polis radyosunun 15 haberlerinde önümüzdeki yılın ortalarında 20 yılını aşmış traktörlerede teşvik gelecekmiş. ne kadar doğrudur bilemem haberiniz ola

MehmetGngr link=topic=69962.msg798944#msg798944 date=1385200344' Alıntı:
;D ;D ;D ;D mecidiyeli kardeş nasıl oluyo yav 38 degar pancar yerine 164 litre mazot ne demek yav ocak batırır evlerden ırak noo-*-s
ben bi anlasam servise gitti motor balatayı yağlamış balata değişti orda dedik servise bi sorun var içiyor mazotu pompa sokuldu bi sorun yok herşey normal dediler servis diyo bana 16 dişi geçme iş yaparken yaw dedim 16 dişi yemiyor ki zaten NASIL 90 bg anlamadım pancar yerinde 4 lü pulluğu çekmiyor 3 km gidiyor tıkana tıkana bizde sabanın birini söktük 5.5 km felan gidiyor buda öbür traktör lere eşdeğer oluyor şimdi tekrar balatayı yağladı bu sefer motor keçesinden kaçırıyor muş servis 1 ay motorun yanına gelmeyin diyo kabin felan sökülcekmiş götürücez bakalım bakıma motor daha 740 saat te

massey ferguson 188 3 lü 13 inç pulluk dekara (1000 metre kare) 1,2 litre yakıyor çok mu az mı bilmem ama maliyet her türlü maliyettir :D