Arkadaşlar; bu gün başımdan geçen ve hala çözemediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.
Yeni aldığım 2. el Massey ferguson 276 Gold Orjinal Kabinli traktörü satış alabilmem için TUVTURK e muayeneye götürdüm.
Sabah plaka maliyede tescilli olmadığı için işlem yapamadılar, neyse onu Ek-1 belgesi alarak vergi dairesine işlettik ve sistemde göründü.
Öğlen sonu muayene sırası geldi; muayene yapan arkadaş Kabinin orjinal olmadığını iddia etti, ruhsatta işelenmiş ve orjinal olduğunu seri numarasının da ruhsatta yazdığını söyledim.
Hayır dedi; e etiketi yok bunun dedi, 2001 yılında o etiketin omadığını söyledim, bu defa camlarda e37 güvenlik etiketinin olduğunu kabinde neden olmadığını bana sordu. Bu 2 aydır isteniyor dedi, hatta bu etiketi bazılarının Ankara dan Türk Traktörden alıp geldiğini, bazılarının Verim Kabin den istediğini söyledi.
Vel-hasıl ağır kusur olarak işleyip onay vermedi, birde şase numarasının başında TU.. olan
harflerinde olması gerektiğini söyledi. Bende; bu ruhsatı ben mi düzenledim emniyet yazmış bu güne kadar da gelmiş dedim.
Bunu da Emniyetten Tescil Şb. den düzelttirin sistemde dedi.
Şimdi bulunan etiketi ve bulunmayan
etiketi resimlerini paylaşıyorum. İstedikleri etiketin resmini Başak 2060 modelinden çektim, bizim orjinal kabinde olan etiketi bizim ağır kusurlu MF den çektim.
İstedikleri e etiketi
Dikkat; Etiketsiz traktör almayın, başınız ağrımasın .
Yeni aldığım 2. el Massey ferguson 276 Gold Orjinal Kabinli traktörü satış alabilmem için TUVTURK e muayeneye götürdüm.
Sabah plaka maliyede tescilli olmadığı için işlem yapamadılar, neyse onu Ek-1 belgesi alarak vergi dairesine işlettik ve sistemde göründü.
Öğlen sonu muayene sırası geldi; muayene yapan arkadaş Kabinin orjinal olmadığını iddia etti, ruhsatta işelenmiş ve orjinal olduğunu seri numarasının da ruhsatta yazdığını söyledim.
Hayır dedi; e etiketi yok bunun dedi, 2001 yılında o etiketin omadığını söyledim, bu defa camlarda e37 güvenlik etiketinin olduğunu kabinde neden olmadığını bana sordu. Bu 2 aydır isteniyor dedi, hatta bu etiketi bazılarının Ankara dan Türk Traktörden alıp geldiğini, bazılarının Verim Kabin den istediğini söyledi.
Bunu da Emniyetten Tescil Şb. den düzelttirin sistemde dedi.
Şimdi bulunan etiketi ve bulunmayan

İstedikleri e etiketi

Dikkat; Etiketsiz traktör almayın, başınız ağrımasın .