Traktör kazası....

Ynt: Traktör kazası....

geçmiş olsun :) :) : ' (her şey önceden alınması gereken tedbir mi alnına yazıldıysa ölüm tedbir falan boş emmoğlu duva*-*0
tekrar geçmiş olsun noo*-*- tedbirini al yinede takdir allahın dır unutma bay-*s

hepiniz tekrardan çok sağolun arkadaşlar. dediğin gibi alnımıza yazıldıysa tedbirde olsa gerisi boş bugünümüze şükür 2 gündür ayağa kalkıp kendimi gezdiriyorum allaha binlerce kez şükür hepsi bi yana babam bunalıma girdi öldü zannetmiş beni hastaneye giderken bi ara nefes kalmamış kendimden çok şimdi babama üzülüyorum....

Ahmet745 link=topic=46356.msg441210#msg441210 date=1315338990' Alıntı:
hepiniz tekrardan çok sağolun arkadaşlar. dediğin gibi alnımıza yazıldıysa tedbirde olsa gerisi boş bugünümüze şükür 2 gündür ayağa kalkıp kendimi gezdiriyorum allaha binlerce kez şükür hepsi bi yana babam bunalıma girdi öldü zannetmiş beni hastaneye giderken bi ara nefes kalmamış kendimden çok şimdi babama üzülüyorum....
bizim başımıza da gelmişti buna benzer bir kaza o günden sonra çok dikkat ederim ,illaki insanın başına böyle şeyler geldikten sonra ders alıyor .
oysa her zaman ne iş yaparsak yapalım dikkatli olmamız lazım