Ynt: Traktör kullanmaya kaç yaşında başladınız ve traktörün marka ve modeli ne ?
6 7 yaşlarındayken tütüncülük yapardık dayımın MF 255 turbosu vardı traktörü çevirir bana bırakırdı bende sıra sonuna kadar giderdim sürüngen viteste tütün ekilirdi sonrada babamın 240s yi sürmeye başladım halada sürüyorum

aynı anda hem debriyaja hem frene basamazdım boyum yetmediği için babam işte olduğu zamanlar annemi frenlerin olduğu tarafa bindirirdim duracağımız zaman debriyajın üstüne dinelirdim ancak yetiyordu ağırlığım ve boyum anneme frenlere bastırırdım.
boyum yetmeye başladıktan sonrada babam her şekilde kullanmama izin veriyordu zaten köye bakkala bile traktörle gidiyordum yazları hocaya gönderiyolardı bizi arkadaşlar bisikletle geliyodu biz kardeşimle motorla gidiyoduk arkadaşlarda babasından motı-oru istiyolarmış fatihin babası veriyo motoru bende kullancam gezmeye gitcem diye babama şikayet ediyolardı veriyon traktörü küçücük çocuğa bizimkilerde istiyo kaza yapacaklar niye veriyon diye
rahmetli babamda benim oğlan güzel kullanıyo sizinkilere ben karışmam diyodu nur içinde yatsın her şeyi erkenden öğretti bize çift sürmekten araba kullanmaya kadar sonra da erkenden terki diyar eyledi sanki biliyomuş gibi erken hazırladı bizi hayata