PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör lambasını led yapan oldu mu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="SSB" data-source="post: 1382884" data-attributes="member: 86261"><p>Hocam farları söktükten sonra içini ılık su ve sabun ile temizleyebilirsiniz. Güçlü kimyasal kullanmayın derim. Far eski olduğundan reflektörü soyabilir. Far camları bildiğimiz camsa zaten sorun yok temizlenir. Pleksi-Plastik malzeme ise dıştan parlatmak gerekebilir. Parlatma için beyazlatıcı diş macununan oto boyapastası ve su zımparasına kadar değişik metodlar uygulanabilir. Buarada parça fiyatları nasıl bilmiyorum ama uygun ise ve refkeltörler çok kararmışsa, değişim de düşünülebilir. </p><p> Yoğunlukla tarlada kullanıyorsanız işi bilen bir elektriçiye led çalışma lambası ağırlıklı bir aydınlatma yapabilirsiniz diye düşünüyorum. H4 farları da olabileceği kadar iyi hale getirirsiniz. Zira H4 ar yapısı itibari ile çok performanslı bir sistem değil aslında. Dikkat ederseniz yeni araçlarda da çoğunlukla terk ediliyor. Özetle H4 tabi iyileştirilebilir ama yeni nesil farların performansına ulaşamaz.</p><p></p><p>Not: Farın içini temizlemeye başlamadan durumunu bir kontrol edin. Bazen yılların getirdiği yorgunluktan reflektör dokunduğunuz anda soyulabiliyor. O yüzden bir parça pamuklu çubukla vs küçük bir köşesinde kontrol etmek iyi olabilir. </p><p></p><p> Bu arada yanlış anlaşılmasın. Led alıp satmak yada takmakla ilgim yok. Sadece aydınlatma sistemlerine ve ledlere meraklıyım ve yıllardır takip ederim. Bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SSB, post: 1382884, member: 86261"] Hocam farları söktükten sonra içini ılık su ve sabun ile temizleyebilirsiniz. Güçlü kimyasal kullanmayın derim. Far eski olduğundan reflektörü soyabilir. Far camları bildiğimiz camsa zaten sorun yok temizlenir. Pleksi-Plastik malzeme ise dıştan parlatmak gerekebilir. Parlatma için beyazlatıcı diş macununan oto boyapastası ve su zımparasına kadar değişik metodlar uygulanabilir. Buarada parça fiyatları nasıl bilmiyorum ama uygun ise ve refkeltörler çok kararmışsa, değişim de düşünülebilir. Yoğunlukla tarlada kullanıyorsanız işi bilen bir elektriçiye led çalışma lambası ağırlıklı bir aydınlatma yapabilirsiniz diye düşünüyorum. H4 farları da olabileceği kadar iyi hale getirirsiniz. Zira H4 ar yapısı itibari ile çok performanslı bir sistem değil aslında. Dikkat ederseniz yeni araçlarda da çoğunlukla terk ediliyor. Özetle H4 tabi iyileştirilebilir ama yeni nesil farların performansına ulaşamaz. Not: Farın içini temizlemeye başlamadan durumunu bir kontrol edin. Bazen yılların getirdiği yorgunluktan reflektör dokunduğunuz anda soyulabiliyor. O yüzden bir parça pamuklu çubukla vs küçük bir köşesinde kontrol etmek iyi olabilir. Bu arada yanlış anlaşılmasın. Led alıp satmak yada takmakla ilgim yok. Sadece aydınlatma sistemlerine ve ledlere meraklıyım ve yıllardır takip ederim. Bildiğim kadarıyla aktarmaya çalışıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Traktör lambasını led yapan oldu mu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt