traktör marş basıyor ama çalışmıyor

traktör marş basıyor ama çalışmıyor . Mazot bitmişti istop etti depoyu doldurdum ama şimdi çalışmıyor

Kullanmadığım bir motor şunları yap sırasıyla filtrelerin çıkışını sök mazotun gelmezini bekle deponun kapağı açık olsun depoya ufleyebilirsin ağzınızı yapıştırıp kuvvetlice nefesinizle sıkıştırın eğer filtrenin çıkışından mazot gelmiylrsa geliyorsa hortumu sabitleyin ve enjektörleri gevşetin marşa basın enjektörlerden mazot gelinceye kadar sonra sıkın enjektörleri ve çalıştırın

Sonraki dediklerimi yap fergusonların mazot pompasında hava alma cıvatası var ama tarif yapamam buradan sen enjektörleri gevşet marşa bas gevşek enjektörlerden mazot gelecek

Bende o traktörden yok ben genel olarak hava almayı anlattım bizde 240 var onun gibiyse pompanın ortasında küçük bi civata var onu gevşetip otomatik ten pompalıyoruz ordan havayı atıyor ama bizdeki 87 model 240 farklıdır

Sonraki dediklerimi yap fergusonların mazot pompasında hava alma cıvatası var ama tarif yapamam buradan sen enjektörleri gevşet marşa bas gevşek enjektörlerden mazot gelecek
netten görsel olarak atabilirmisin.

2016-04-18 19.13.54.jpg2016-04-18 19.13.10.jpg2016-04-18 19.13.00.jpg

resimlerde pompanın hava alma yeri gözüküyormu

Yok ustam görünmüyor 240 ın pompadan biraz farklı bi pompa sen enjektörleri gevşet biliyorsanız ondan sonra marşa basıp enjektörler borularından mazot gelmesini gözleyin marşa basarken

Hayır odeğil sizin motor 3 silindir di galiba pompadan motor un üst kısmına 3 veya 4 tane metal ince boru gider o borular enjektör denen elemana bağlanır işte o bağlantıları gevşeticeksin 17 açık ağızlı anahtar tutar o somunu