Traktör Seçimi

zaten mf kullanmak başlı başına bir ayrıcalıktır bana göre, ayrıcalık derken yanlış anlaşılmasın mf kullanan insana başka bir traktörü getir hiç hoşuna gitmez,yani o konforu seriligi bulamaz kullanamaz, mf kullanan birisi olarak Fend hariç diger bütün traktörlerin en kralını getir ben kullanmam daha dogrusu kullanamam, jd,nh ve yerli markalar hepsini köydeki komşuların traktörlerine bindim kullandım mfdeki seriligi sürüş konforunu ,kabin konforunu vermıyor...hadi yenı seri traktörleri geçtim eskilere bakacak olursak bi mf 285e bin bitanede ford 5000 gibi traktöre bin aradakı seriligi sürüş konforunu 20 yasındakı traktörde bıle anlarsın birde MF hiçbir zaman satarken zarar ettirmez

Ooo bakıyorumda mf nin baya dedikodusu yapılmış bu arada jd ciler baskın çıkmış burada 😀
Benim fikrim de her mal parası kadar güzeldir bunun yanında 5000 saatte motoru gelmiş mekanik aksamı bitmiş jd de gördük aynı şartlarda yıkılmamış mf de gördük yani demem o ki dünya piyasasına değil ülkemiz piyasa şartlarına bakalım 2011 yılında 118000 tl ye alınan 5455 bugün 150000 tl ye alıcı buldu 5000 saatte 2012 model 6430 jd 150000 tl ye alıcı bulamıyor malesef 🤔
5000 saate bi 5455 i satılıga çıkarın ve satılacak fiyatı söyleyin yada 5000 saate gelmiş bi jd alman modeliyle herhangi bi 5000 saatteki mf modelini yanyana koyup inceleyin lütfen ondan sonra konusalım bi mal kolay satiliyor diye kaliteli dersek newholland en kaliteli motor o zaman

Evet yukarıda da arkadaşın birisi bunu belirtmiş 56 serisi 54 serisine göre bayağı bir üstün. (Tabii ki fiyat olarak da) İyi mal iyi para.

Kardeş ben sadece mf gönüllüsüyüm 5455 5000 saatte ve satıldı seni iyi anlıyorum her iki markadanda bana para gelmiyor yada yardım destek.Biz sadece kararsın kalan arkadaşlarımıza dilimizin döndüğü kadar yol göstermeye çalışıyoruz jd kötü değil elbette ama sorunsuz da değil sana tavsiyem gel gör jd yi mf yi de gör sonra karar ver.Benim söke den adana dan birçok tanıdığım abilerim eşim dostum var sökeden bi abi elinde jd filosu var 10 adet ( en az 90 en fazla 240 hp ) şu an bunları değiştirmeye başladı sebep? Arızaları çoğaldı parça sıkıntım çok fazla olmaya başladı dedi traktörler 2005 ve üzeri model,bir markaya bağlı olmak bir eşyayı yada malı sevmek elbette güzel birşey ama körü körüne bağlılık olmamalı bence