traktorcu kız 2..!! :)

Ynt: traktorcu kız 2..!! :)

berk in nihanına rakip çıktı :D öyle deyince şu reklam aklıma geldı :D mofikx reklamında oynayan çoçuk berk varya :D molifix berke uzak diyarladan rakip çıktı zuha-*-s

nailyetek link=topic=74072.msg868931#msg868931 date=1395318567' Alıntı:
Gelecek yıl gelenekleri bozup, Trakkulüp buluşmasını BURSA ' da yapıyoruz.:D
Olur abi bana uyar nede olsa ankaradan yakın traktor süren kızlar hep bursada

Kırmızı ve yesiller için yazı bekleyin abi.. Bi arkadaş baya merak sardı. Temmuzda falan gelecek gezcez ; D

Bu konu traktörcü kız 3-4-5 diye gidecek anlaşılan. :D Bu kızlarda hep maviye biniyor nedense Berk ;) Bu arada bana köyün birinden kız önerdiler.Sordum kız ne iş yapıyor diye.Kızın babası vefat etmiş çiftçilik yapıyor dediler.Tek kızmış merak ettim.Yakınları seferber ettim araştırıyorlar tam olarak :D

alper4u link=topic=74072.msg869006#msg869006 date=1395327492' Alıntı:
Bu konu traktörcü kız 3-4-5 diye gidecek anlaşılan. :D Bu kızlarda hep maviye biniyor nedense Berk ;) Bu arada bana köyün birinden kız önerdiler.Sordum kız ne iş yapıyor diye.Kızın babası vefat etmiş çiftçilik yapıyor dediler.Tek kızmış merak ettim.Yakınları seferber ettim araştırıyorlar tam olarak :D
inşallah abi hayırlısıyla olur. :)