Arazi keçisi renault spring i verdik yerine fiat albea aldık bakalım bu da önden çekişli arazi keçisimi görücez

Teşeekürler[emoji4]Hayırlı olsun güle güle kullanın arazide springin yerini tutmaz...
Yok 1.2 benzinli 16 walf.Maşallah hayırlı olsun 1.3 dizelmi?
Teşekkürler ismail abi [emoji4]Hayırlı olsun Gürcan.. Güzel günlerde kullanın..
Teşekkür ederim..Hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler..Hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah.Hayirli olsun gurcan bey ALLAH kaza bela vermesin
Keçi gibi arabalar [emoji4]Hayırlı olsun, Güle güle kullanin.
1992 model spring Arabamız vardı. 1995 te alıp 2007 de satmistik. 12cyil kullandık. Masallahi vardı koy yollarında ve tarla yollarinda.
Albea 22.500 tl ye geldihayırlı olsun kaça geldi
Bende 2006 1.2 8 valf var ben balya basarken albea bana dag bayir dere tepe her yere mazot ip veya yedek parca servisi yapiyo. Alti yuksek yere kolay kolay degmez. Ariza derdide olmaz kolay kolay. Kisacasi sipringi aratmaz her konuda fazlasi var eksigi yoktur allah gule gule kullanmayi nasip etsinArazi keçisi renault spring i verdik yerine fiat albea aldık bakalım bu da önden çekişli arazi keçisimi görücez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah razi olsun [emoji4]Bende 2006 1.2 8 valf var ben balya basarken albea bana dag bayir dere tepe her yere mazot ip veya yedek parca servisi yapiyo. Alti yuksek yere kolay kolay degmez. Ariza derdide olmaz kolay kolay. Kisacasi sipringi aratmaz her konuda fazlasi var eksigi yoktur allah gule gule kullanmayi nasip etsin![]()