Traktöre lda sistemi taktirmak

Mrb arkadaşlar traktorume lda sistemi taktircam bi abinin tavsiyesi üzerine çekişte ve yakıtta nasıl fark ettirir benm traktör 4lu9 ile 1 de giderken onun traktör 5li10lu pulluk ile 1.vitesde gidiyor

Bu gün servise uğradım konuyu sordum 700 tl civarı pompacıda parçalar hazır var dedi usta, ben lda takmadan turbo takmam dedi , turbo lda ile iyi sonuç veriyor dedi , tabi bence de pompa ayarı da önemli

Benim 90 liğa baktım lda var 2007 model boş pompa , 82 var birde 96 model onda cav pompa var onda yok zaten takılmıyormuş

Bu Lda sistemi pompadan avansla ilgili bir sistem değilmi peki,ayrıyetten takılan parçalarmı var

Senin traktörlerin daha gelişmiş daha iyileri vardır . bu sistem çok yeni bir şey değil , turbolu motorlarda emme manıfoldu ile pompanın bağlantısını sağlayan bir boru ve pompanın üzerinde turbonun emişine göre haraket veren bir valf benim anladığım , ama turbolu motorlara şart dedi usta bu gün ki konuşmamızda .