TRAKTÖRE MONTE TEL ÇEKME MAKİNASI ( AVLU YAPMAK İÇİN )

AVLU KAZIKLARINI TRAKTÖRE ÇAKTIRDIKTAN SONRA AVLU TELİNİ DE TRAKTÖR E ÇEKTİRTMEK GEREKİR. 6 SIRA 20 cm ARALIKLI TEL AÇMA VE GERDİRME MAKİNASI. BELKİ İHTİYACI YADA MERAKI OLAN ARKADAŞLARA BİR FİKİR VEREBİLİR......

TEL ÇEKME MAKİNASI

Ynt: TRAKTÖRE MONTE TEL ÇEKME MAKİNASI ( AVLU YAPMAK İÇİN )

güzel pratik bir alet, siz çit işine baya girmişşiniz bunun örme teli çekenide var mı

çit işine girmedik. makinayı kendi bahçelerimiz için yaptım. Amaç işçilikten ve zamandan tasarruf edebilmek. Örme tel derken dikenli telden bahsediyorsanız 'evet' onu da çekebilir. Ben uzun ömürlü olması açısından 4 mm çelik halat kullandım. Tel fiyatını hatırlamıyorum ama kalın dikenli tel ile 4 mm çelik halat arasında kayda değer bi fark yoktu.

Bu işe iyiden iyiye emek vermişsiniz, tebrikler. Direkler ilaçlıysa ömürlük çit olmuş.

ağaçlar 8 cm x 8 cm 2 mt boyunda uçları sivriltilmiş ve emprenye edilmiş. ömrü ne kadar olur bilemiyorum