Eksikleri yaptiryom yanmayan sinyal firen parklar var 16 senelik traktor kaplolar eskimiş perşembe günu muayeneGeçtin mi muayeneye naptın baikan
Sağolasin kardeşim 172 tl di %9 zam geldi galibaKolay gelsin cemal abi muayene ücretlerine de zam gelmis yine
Sagolasin kardesimkolay gelsin cemal abi
Bizim ilceye geliyor gezici 2 ay once mf yi gecirdim gecen ay arabayı buayda yine traktorun var gezici rahat oluyor fazla endelemiyorlarGeçen ay biz de yan köye gezici istasyon gelmişti orada yaptırdık muayene hemen iki dakikada bitti.Gezicilerde normal istasyondan çabuk oluyor.
Gezici istasyonu kaçirdik şimdi uğraş inşallah fazla incelemezlerGezici istasyon geleceğinde 640 çatlak camları değiştirdim ayna taktım bakmadı bile kısa uzun farlar sinyaller fren lambası tepe lambası çalışsın frenler tutsun tamam
Kabin üzerindeki silecek ve lambalara bakmıyirlar tabi her istasyon her gorevli bir değildir sadice sinyal park lambaları fren lambaları korna uzun kısa far döner tepe lambası bide kuyruk mil kapagı bazen hafif kusur bazende bırakıyorlar 2006 modeldwn sonra aynada istiyorlar benim traktor sonradan kabin olmasına rağmen son 2 defadır kusursuz gectim gezici istasyonda geçirdimMuayenede kabin sileceği sorun olurmu çalısmıyor ağır kusur olurmu?
Teşekkurler abi inşallah sorun yapmazlarKabin üzerindeki silecek ve lambalara bakmıyirlar tabi her istasyon her gorevli bir değildir sadice sinyal park lambaları fren lambaları korna uzun kısa far döner tepe lambası bide kuyruk mil kapagı bazen hafif kusur bazende bırakıyorlar 2006 modeldwn sonra aynada istiyorlar benim traktor sonradan kabin olmasına rağmen son 2 defadır kusursuz gectim gezici istasyonda geçirdim
Cemal sonradan kabin ruhsata işlendimiKabin üzerindeki silecek ve lambalara bakmıyirlar tabi her istasyon her gorevli bir değildir sadice sinyal park lambaları fren lambaları korna uzun kısa far döner tepe lambası bide kuyruk mil kapagı bazen hafif kusur bazende bırakıyorlar 2006 modeldwn sonra aynada istiyorlar benim traktor sonradan kabin olmasına rağmen son 2 defadır kusursuz gectim gezici istasyonda geçirdim
Yok abi işli değil taktıktan sonra 2 kez girdim 2sindede kusursuz geçtiCemal sonradan kabin ruhsata işlendimi
Bizim lamborghini kabini sonradan takma ruhsata işlemediği için vizeden geçmedi bayağı uğraştım 2010 yılında 550 lira para verdim kırıkkalede tadilat projesini yaptırdılar konyada neden olmuyorsaYok abi işli değil taktıktan sonra 2 kez girdim 2sindede kusursuz geçti