Traktörume havalı korna taktım sizce nasıl olmus

Kizma Darende, takildim biraz, saka yapmayalim mi, herkes sikintida zaten biraz gulumseyelim.
Şakaya pek benzetemedim cami duvarının kenarında üç ayak üstünde duruyorsun gibi geldi
Adam konu açmış aksesuar yapmış gelip dalga geç burada .
Yok boş işmiş bilmem ne maliyet yükselmiş ben ve birkaç kişi kuvalak mışım akıllı takımı sizi .
Bu işler kabak patlıcan yap sat ile de olmuyor sadece

Arkadas kendisi cevap verebilir, soz sana soylenmedi. Ikide bir hakaret ediyorsun lutfen yapma. Ben sana hakaret ettim mi? Lutfen.

Arkadas kendisi cevap verebilir, soz sana soylenmedi. Ikide bir hakaret ediyorsun lutfen yapma. Ben sana hakaret ettim mi? Lutfen.
Durduk yere niye bana aklınca benden bahsedip birşey diyince zeytin yağı gibi üste cikiyorsun yazdığını iyi oku .
Sana bir kere yüz verdim tepemize çıktın . Ben hakaret etmiyorum sen zorla bunu istiyorsun ayda bir.

Bizim koyde eski bir traktore takmisti(massey harris) bende traktor incelemeye merakliydim, ora bura derken kornaya basmişım nasil korkup kendimi attigimi hic unutmam

Resimler ve ekler

• 00D5D6AB-F16C-40AC-BCE3-ED71503387BC.jpeg
    00D5D6AB-F16C-40AC-BCE3-ED71503387BC.jpeg
    201.6 KB · Görüntüleme: 13