traktörün ön çeker dağaldı :S

geçen gün yolda giderken birden traktör kendi kendine fren yaptı eve zor gittim sonra evde sağa sola bakarken bi baktım ki ön çeker tahrik mili bilye dağıtmış :S

Ynt: traktörün ön çeker dağaldı :S

aga marka model yazsaydın ne marka motor neden yaptı önler baglı süratmı yaptın aynı çekilde bizimde landini 8860 ta başımıza geldi

çift çeker traktörlerde , ön şaftta seri bağlı bir kaplin daha olursa titreşim azalır ..bu gibi problemler yaşanmaz ..aynı sorunu arkadaşımın 80 lik farmtrac ta yaşadı ..john deere de bahsettiğim sistem mevcut ..fendt hakkında yorum yapmayayım...

ARKADAŞLAR TÜRKİYE EN ÇOK TÜMOSANLAR ARIZA VERİYORMUŞ DUYMAM BEN 8870 FORDCUYUM ŞUANA KADAR BİR HASAR VERMEDİ İNŞALLAH SİZDEDE HASAR MEYDANA GELMEZ.

fatihgumus link=topic=25038.msg213545#msg213545 date=1252651455' Alıntı:
ama 1 gün çekersiz gezdim ertesi gün gıcır gıcır geldi yedek parçam beyler

bu kanıya nerden vardın arkadaşım tüik ' te böyle bir istatistik mi varmış..yoksa anket mi yapmışlar..

yolda 4 çeker giderkenmi dağıttı kardeş?bnm td65 te yolda bazen unutuoz çıkarmayı vazır vazır bağrıo motor zorlandığndanmıdr ndr bilmem !

Geçmiş olsun. Yolda sürat yaparken DT bağlı durumda iken ani fren yaptıysan olabilir. Sen genede DT pozisyonun tarlada kullanmaya dikkat et.

4x4 leri 16 km hızın üzerinde kullnamayınız.diye uyarılar var.dikkate alınmalı.erkuntta böyle