İş görürsımdılık boyle barıs agam
İş görürsımdılık boyle barıs agam
İş görürcms 40 jantlı şahin gibi sade ve güzel
![]()
çinden gelen sis farları ısınınca eriyormuş diye duydum bende
set olarak almış biride plastik aksamları eritmiş ama 1,elden şahit değilim
bu videodaki gibi türkiyede satılan led lamba var mı barış ben baktım şöyle göremedim internette
Hemserim,benden sana bir tavsiye ne arabanin nede traktörünün originalligini bozma.Yillardir galericilik yapiyorum motorlu tasitlarda motor veya dis yapisinda yapilan degisikler ilerde satmak istediginde müsteri sayisini olumsuz yönde etkiler.Örnek:Spor eksoz camurluklarin genisletilmesi motora Chip takilmasi gereksiz yere lamba vesaire takilmasi gibi.....Mrb arkadaşlar traktore bir iki sekil olmasi için ekleme yapmak istiyorum traktorune modifiye yapan arkadaşlar varmı yapanlar resimlerini atsinda bizim de kafamizda bi sekil olussun önerilere de açığım![]()
Hemserim,benden sana bir tavsiye ne arabanin nede traktörünün originalligini bozma.Yillardir galericilik yapiyorum motorlu tasitlarda motor veya dis yapisinda yapilan degisikler ilerde satmak istediginde müsteri sayisini olumsuz yönde etkiler.Örnek:Spor eksoz camurluklarin genisletilmesi motora Chip takilmasi gereksiz yere lamba vesaire takilmasi gibi.....