Trakya birlik aycicek fark odemesi

Ynt: Trakya birlik aycicek fark odemesi

Bugün de dile getirmeye çalıştık maalesef bu birlikler sadece kendi yönetimindekilere ve onların yakınlarına fayda sağlıyor başka da hiçbir işe yaradığı yok.Bizlerin sırtından geçiniyorlar ancak.Aslında artık sesimizi yükseltmemiz lazım bunlara,ama tabi birlik olmak şart.

Çağrı link=topic=75188.msg886809#msg886809 date=1399065226' Alıntı:
Bugün de dile getirmeye çalıştık maalesef bu birlikler sadece kendi yönetimindekilere ve onların yakınlarına fayda sağlıyor başka da hiçbir işe yaradığı yok.Bizlerin sırtından geçiniyorlar ancak.Aslında artık sesimizi yükseltmemiz lazım bunlara,ama tabi birlik olmak şart.
çok haklısın birliklere karşı birlik olmak lazım

Trakya birligin basina Recep konuk gibi birisi gelmedikce, bu durumdan kurtulamayiz. Once zihniyet degismeli gerisi kolay

İnşallah hocam , inşallah.
Hem seçilmişlerin , hemde atanmışların revizyona ihtiyacı var.

ufukk link=topic=75188.msg886814#msg886814 date=1399066595' Alıntı:
İnşallah hocam , inşallah.
Hem seçilmişlerin , hemde atanmışların revizyona ihtiyacı var.
kesinlikle yönetimde yıl kısıtlaması gerekiyor bence vede işi büyük firmalardaki gibi ceoların yönetmesi sene sonunda ne kazandırdın durumuna bakılmasıda gerekiyor

Trakya birlik batarsa biz trakya birliği ararız arkadaşlar tekelin kime kaldığına dikkat etmek gerekir

dustero link=topic=75188.msg886819#msg886819 date=1399067340' Alıntı:
Trakya birlik batarsa biz trakya birliği ararız arkadaşlar tekelin kime kaldığına dikkat etmek gerekir
Bizlerde kalmak istemiyoruz tüccarın insafına , tüccar eline geçirse acımaz halimize.
Lakin Tb ninde bir çiftçi birliği olarak daha iyi yönetilmesi ve bizi daha çok koruyacak ezdirmeyecek politikalar üretmesini bekliyoruz.
Elindeki imkanlar ile daha iyisini yapacağından eminiz , bu sebeple sitemlerimiz , haksız ve kötü uygulamalara isyanımız.

ufukk link=topic=75188.msg886762#msg886762 date=1399059028' Alıntı:
Konya şeker trakyada olsa , biz biliyoruz kime vereceğimizi , ama gelmiyorlar işte :)
Düpermarketlerden gidip onların ürünlerini alıyorum , maksat tarafımızı belli edelim.
aynen güçç*-*

çiftçiye kimin zararı dokunmamış ki bunlarında dokunmasın geçen sene babaeski deki eyleme kaç kişi katıldı bir söyleyin bakalım (kırklareli lere bir soru)

Hep aynı muhabbet trakya birlik batarsa ne olur.birilerinin yerini her zaman birileri doldurur

Küçük çiftçi zaten zaten bu mesleği bırakıyor niye malı para etmiyor canı yanıyor kazanamıyor ama trakyada neüdüğü belirsiz ve kime hizmet ettiği bilinmeyen şirketler sürekli arazi alıyor batarsa batsın zaten bıçak kemiğe dayanmış. Tb üreticisine hizmet etmeyen bir kuruluş artık bunu görün lütfen polyanna psikolojisinden kurtulun. Şöyle bir araştırın yurt dışı gezilere kimler davet ediliyorvei şletmelerinde kimlerin çocukları çalışıyor ?Canla başla çalışan cefakar üreticilermi tabiki hayır kısacası haram saltanatı yalan saltanatı

CİHANGİR link=topic=75188.msg886983#msg886983 date=1399141002' Alıntı:
Küçük çiftçi zaten zaten bu mesleği bırakıyor niye malı para etmiyor canı yanıyor kazanamıyor ama trakyada neüdüğü belirsiz ve kime hizmet ettiği bilinmeyen şirketler sürekli arazi alıyor batarsa batsın zaten bıçak kemiğe dayanmış. Tb üreticisine hizmet etmeyen bir kuruluş artık bunu görün lütfen polyanna psikolojisinden kurtulun. Şöyle bir araştırın yurt dışı gezilere kimler davet ediliyorvei şletmelerinde kimlerin çocukları çalışıyor ?Canla başla çalışan cefakar üreticilermi tabiki hayır kısacası haram saltanatı yalan saltanatı
Agzina saglik abi

arkadaşlar sizlerin tepkilerini anlıyorum ve sonuna kadar sizleri destekliyrum bu konuda fakat şunuda söylemekte fayda var
enazından bir birliginiz var
ve şuanda farkında olsanızda olmasanızda o birligin bir miktar faydası var size
hiçbir birligi olmayan çukurovalı ayçiçegi eken çiftçilerin durumunu azda olsa görüyorsunuz direk tüccarın vicdanıyla başbaşayız binbir türlü bahanelerle malımızı düşük fiyatlara alıp bizleri magdur ediyorlar resmen tekel oldu adamlar
tüccar tekeli var

tarım sektöründe biri olmazsa digeri olur biri giderse yerini başkası doldurur tezine de katılmıyorum
neden derseniz çukurova çiftçisi olan trakkulup üyeleri bilirler çukobirlik isimli bir birlik vardı birzamanlar
hatta babmda üyeydi yönetime bile katılmıştı eskiden
ve çok bahsede adana tarsus arasındaki binalarında sazlı sözlü dansöz oynatarak yapılan toplantıları
adamlarıda buyüzden pek sevmezdi zoraki katılıyordu toplantılara yani
bu birlik birkaç ürün gurubunda aktif olsada ana ürünü pamuk ve soyafasulyesi idi
ve bu birlik artık içi boş pasif belkide kapanmış bile olabilir hiç takip etmiyorum son durumu nedir
ama takip ettigim birşey var bu birlik pasifize olduktan sonra yerini dolduracak birlik vs olmadı
ve çukurovada pamuk ve soya fasulyesi artık üretilmiyor üretilsede direk tüccarın vicdanı ile başbaşa bırakılıyor çiftçiler

çukobirlikte babalarının çifligi gibi yönetiliyordu fakat enazından
ben pamuk üreten soya fasulyesi üreten çiftçiyi magdur etmedigini etsede tüccardan insanflı vicdanlı olduugunu hatırlıyorum

YAVUZ_13 link=topic=75188.msg887015#msg887015 date=1399148600' Alıntı:
arkadaşlar sizlerin tepkilerini anlıyorum ve sonuna kadar sizleri destekliyrum bu konuda fakat şunuda söylemekte fayda var
enazından bir birliginiz var
ve şuanda farkında olsanızda olmasanızda o birligin bir miktar faydası var size
hiçbir birligi olmayan çukurovalı ayçiçegi eken çiftçilerin durumunu azda olsa görüyorsunuz direk tüccarın vicdanıyla başbaşayız binbir türlü bahanelerle malımızı düşük fiyatlara alıp bizleri magdur ediyorlar resmen tekel oldu adamlar
tüccar tekeli var

tarım sektöründe biri olmazsa digeri olur biri giderse yerini başkası doldurur tezine de katılmıyorum
neden derseniz çukurova çiftçisi olan trakkulup üyeleri bilirler çukobirlik isimli bir birlik vardı birzamanlar
hatta babmda üyeydi yönetime bile katılmıştı eskiden
ve çok bahsede adana tarsus arasındaki binalarında sazlı sözlü dansöz oynatarak yapılan toplantıları
adamlarıda buyüzden pek sevmezdi zoraki katılıyordu toplantılara yani
bu birlik birkaç ürün gurubunda aktif olsada ana ürünü pamuk ve soyafasulyesi idi
ve bu birlik artık içi boş pasif belkide kapanmış bile olabilir hiç takip etmiyorum son durumu nedir
ama takip ettigim birşey var bu birlik pasifize olduktan sonra yerini dolduracak birlik vs olmadı
ve çukurovada pamuk ve soya fasulyesi artık üretilmiyor üretilsede direk tüccarın vicdanı ile başbaşa bırakılıyor çiftçiler

çukobirlikte babalarının çifligi gibi yönetiliyordu fakat enazından
ben pamuk üreten soya fasulyesi üreten çiftçiyi magdur etmedigini etsede tüccardan insanflı vicdanlı olduugunu hatırlıyorum
bizde aynısını söylüyoruz zaten TB için, çok müsriflik yapmaktalar inşalla sonraları çukobirlik gibi olmaz.