PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakya birlik ve TKK 2017 yılı mahsülü ayçiçeğini fark ödemesi yapıcak mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1183724" data-attributes="member: 56055"><p>Evet bu yıl Trakya birlik ayçicek alım fiyatları açıklarken geçen yıllarda olduğu gibi avans fiyat değil de kesin alım fiyatı diye açıkladı.</p><p></p><p> Lakin ben dahil çoğu çiftçi bunun ne anlama geldiğine takılmadı. Şimdi anlaşılıyor ne demek olduğu. </p><p></p><p>Tüccara dökmek ile yağlı tohumlara dökmek arasındaki farka gelince ise: </p><p></p><p>Şahsen bölgemizde tüccar peşin 1600₺ civarı fiyat ile hiç bir şeye bakmaksızın topladı. Çoğu kişiye Yağlı tohumlar fiyat açıklandığı için geç ödeme yapıldı. Bu süreç uzayınca tüccar alım fiyatını düşünürdü. Yağlı tohumlar elbette bir takım yanlışlar yapıyor ama yine de tüccarın insafına kalmakta pek akıl işi gelmiyor bana.</p><p></p><p>Ben 46.2 ila 48.2 yağ oranı ile 1875₺ ile 1925₺ fiyata döktüm bu arada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1183724, member: 56055"] Evet bu yıl Trakya birlik ayçicek alım fiyatları açıklarken geçen yıllarda olduğu gibi avans fiyat değil de kesin alım fiyatı diye açıkladı. Lakin ben dahil çoğu çiftçi bunun ne anlama geldiğine takılmadı. Şimdi anlaşılıyor ne demek olduğu. Tüccara dökmek ile yağlı tohumlara dökmek arasındaki farka gelince ise: Şahsen bölgemizde tüccar peşin 1600₺ civarı fiyat ile hiç bir şeye bakmaksızın topladı. Çoğu kişiye Yağlı tohumlar fiyat açıklandığı için geç ödeme yapıldı. Bu süreç uzayınca tüccar alım fiyatını düşünürdü. Yağlı tohumlar elbette bir takım yanlışlar yapıyor ama yine de tüccarın insafına kalmakta pek akıl işi gelmiyor bana. Ben 46.2 ila 48.2 yağ oranı ile 1875₺ ile 1925₺ fiyata döktüm bu arada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakya birlik ve TKK 2017 yılı mahsülü ayçiçeğini fark ödemesi yapıcak mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt