Trakya Bölgesi Simental Çiftlikleri..

Trakya da 30-60 günlük simental erkek buzagı bulabileceğim bir çiftlik bilgisi olan var mı acaba? Kırklareli Lüleburgaz dayım, holstein çok fazla miktarda bulabiliyoruz ama simental almak istiyorum 14-15 tane. Bildiğiniz böyle bir yer var mı acaba? Gidip bi soralım, hesabımıza gelirse alalım.

Herkese kolay gelsin, iyi seneler olsun inşallah.

Edirne SÜLOĞLU Herkül çiftliğinde buzağı satışı yapılıyor.Cinsini bilmiyorum fakat inekler yurt dışından getiriyorlar ,kaliteden eminim.Çok modern bir çiftlik.Danone ye sütü normal piyasanın 2 katına satıyorlar diye duydum..Bu arada buzağıların fiyatınında yüksek olduğunu duydum..

Trakya da 30-60 günlük simental erkek buzagı bulabileceğim bir çiftlik bilgisi olan var mı acaba? Kırklareli Lüleburgaz dayım, holstein çok fazla miktarda bulabiliyoruz ama simental almak istiyorum 14-15 tane. Bildiğiniz böyle bir yer var mı acaba? Gidip bi soralım, hesabımıza gelirse alalım.

Herkese kolay gelsin, iyi seneler olsun inşallah.

holştein buzağılar ne kadar 30 60 günlük