Trakya(Çorlu) Tarım Fuarı 2009 Artrak Superline Standı...!!!

Ynt: Trakya(Çorlu) Tarım Fuarı 2009 Artrak Superline Standı...!!!

ersanakyai link=topic=24854.msg204221#msg204221 date=1250190035' Alıntı:
Açıkçası kimseye tavsiye etmem. Yarış Kabin firmasında, bu traktörlerin kabinlerinin imalatını gördüm. Yarış, tam anlamıyla bir kabin üreticisi olmasına rağmen, bu markanın kabinlerinin bile birçok alt parçası çinden geliyordu. Yarış ' ta sadece montajı yapılarak Çankırı ' ya gönderiliyordu. Zaten inceleme fırsatı bulanlar, parça kalitesini gözleriyle görmüşlerdir.

Vites geçişleri konusunda da Nail ' e katılıyorum. 4 ana vites zor da olsa geçiyor ama takviye viteslerini hiç takamadım.

Ayrıca fuarda standlarını ziyaretim sırasında stand görevlisi arkadaşların traktörleri hakkındaki bilgileri beni epey şaşıttı:

Katalog dağıtan görevli, traktörün Ankara Sincan ' da üretildiğini söyledi. Ben 'Çankırı Çerkeş olmasın' deyince hata yaptığını anladı.

Diğer görevliye traktörün önündeki YTO simgesini sordum. 'YTO, çin traktör markası değil mi?' soruma görevlinin verdiği cevap çok ilginçti. ' Çin ile bir alakamız yok. YTO, Yeni Türkiye Otomotiv anlamına geliyor, ama Japon ortaklarımız var' dedi. Ön dingilin carraro olduğunu söylediler ki kesinlikle değil.
herşeyin hayırlısı bu türk milleti bilmeyince uyduruyor sonuç kendini kandırıyor buralarda hiç görmedim varmı kullanıcısı acaba

Alan varmı yav bu traktörlerden newholland ve tümo kırması gibi toplamamıdır nedir.

abi o tv dediğiniz şey tv deil galiba ben konya fuarında içine çıktım arkayı gösteriyordu

bizim burda 2 tane aldılar aldıklarna bin pişmanlar.95li peşin para 55 milyardı.biz burda oo motora nene diyoruz.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekürler ancak ben artrak ı kulandım mütiş bir çekişi var evet ufak tefek eksikler var ama çok güçlü bir traktör

bu eksiklerindn biride bnce mozot deposu çok kötü yerde ! vidonla fln koyma kalkarsn baya bi zorlanrsn heral :D

susurluklu10 link=topic=24854.msg229912#msg229912 date=1258921967' Alıntı:
resmen çakma nh buya?birde 65 milyr eee vaybeeee?sizce verilirmi çiftçi dostlarım? ;)
buna 65 milyar werceme gider td75 alrm :D

paylaşım için sağol erkan abi teypte güzelmiş :D :D

eline sağlık güzel paylaşım içinde yok yok herşey var evde yatmana gerek yok bunun içinde kalsan yeter :D :D :D

Cevap: Ynt: Trakya(Çorlu) Tarım Fuarı 2009 Artrak Superline Standı...!!!

kardeşim yalanında bukadarı olamaz ya yorulmları okuyunca beni çok üzdü bende artrak kullanıcısıyım viteslerde böle bisorunum yok memmunumö geyettekedi ulaşamadığı ete mındar dermiş tabi masssey x35 le devam