Trakya toprağında case 75 maxpro 3 lü 14 lü pulluğu çeker mi ?

Arkadaşlar bir de 4 lü 14 lü yaylı pulluk var. Onun bir kulağını sökebilme imkanımız var mı ? Yaylı pulluklarda böyle bir özellik var mı ? Ünlü yaylı pulluk

Arkadaşlar case 75 maxpro 3 lü 14 lü pulluğu rahat çeker mi ?

4 lü 12 numara alacağıma 3 lü 14 lü alayım daha iyi kapatır diye düşünüyorum olmaz mı ?

Zaten ikisi de aynı yer götürüyor.
4 lü 12 iyidir. Case 75 c 1.vites 2 nin 4 ü ile sorunsuz çekiyo buralar çeltik yeri birde onuda belirteyim
Screenshot_20201206_125507_com.whatsapp.jpg
Screenshot_20201206_125433_com.whatsapp.jpg

Trakya şartlarında çoğu yerde jx75 maxpro 3' lü 14 numara pulluk çeker, zaten hakkı aşağı yukarı o kadar.

Genellikle 75 hp sınıfı traktörle o civarda pulluk kullanıyor.

4'lü 12 numara pullukları bizim taraflarda 90 hp ve üzeri traktörler kullanıyor, büyük gelebilir. Zamanında bizde 70-56s DT ye 12 numara 4 lü pulluk taktık, çekiyor hemde 1.viteste, lakin Balkan tarafında yarı kumsal toprakta. Ovada o iş zor.

Yine bir çalışmamızda dere kenarı toprak ta yol vitesi 2 ile gidebiliyor.ama istikrarlı olmadığı ıçin yine 1. Vites ile gitmek zorunda kalıyoruz.aslinda ara vites olmuş olsa
Örneğin JX 75 maxpro. bu tarlada takviye 2 nin 4 ü ile çok rahat gidebilir.
Bunları size yardımcı olmak ıçin paylaşıyorum. Pulluk 1 defa alınıyor herzaman alınmıyor.

768 steyr ile ünlünün 3 lü 14 no pulluğunu yıllarca kullandım. Çok kurak olmadığı müddetçe sorun yaşamadım. Aynı pulluğu case her koşulda çeker.