PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakya'da kullanılan Balta Ayak ve Diskli mibzerler hk. istişare
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="celtikustasi" data-source="post: 1462936" data-attributes="member: 101265"><p>Ayçiçek 3 cm ye ekiliyor siz mahsulleri karıştırınız bence. Derine ekilen buğday köke gider başak zayıf olur. Pek çok üniversitenin denemesinde izledim. Aynı parselde Elle saçılan buğday 700 kg , mibzer ile ekilen 450 kg verdi. Mibzer ile ekilen köke gitmiş öbürü sap ve başak büyütmüş. Bilime inanın dedikoduya değil. 3 cm ye mısır patates ayçiçek ekilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="celtikustasi, post: 1462936, member: 101265"] Ayçiçek 3 cm ye ekiliyor siz mahsulleri karıştırınız bence. Derine ekilen buğday köke gider başak zayıf olur. Pek çok üniversitenin denemesinde izledim. Aynı parselde Elle saçılan buğday 700 kg , mibzer ile ekilen 450 kg verdi. Mibzer ile ekilen köke gitmiş öbürü sap ve başak büyütmüş. Bilime inanın dedikoduya değil. 3 cm ye mısır patates ayçiçek ekilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Trakya'da kullanılan Balta Ayak ve Diskli mibzerler hk. istişare
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt