Kaç tonluk lazım?
2.el damperli veya dampersiz olabilir , sofralı ve 4 teker olması tercihimizdir. Saç kasa veya ahşap kasa olabilir
2.el damperli veya dampersiz olabilir , sofralı ve 4 teker olması tercihimizdir. Saç kasa veya ahşap kasa olabilir
Sofralı 5 tonluk var
Sofralı, çift ilave, saç kasa, babalı,damperli var. Römorktan memnunum hatta kasa yeni gibi ancak aklımda terazi dingil daha büyük bir römork almak var.
Ufuk abi letgoya bak uygun römork ler var
Bulacağız inşallah CemalUfuk abi aynı remorktan bende arıyom balya taşımak için havsa da cok var ama çok uzak bize
Üstüne üstlük 3 tonluk ta su tankeri bakıyorum hesaplıKonu günceldir abiler![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...sima-5-tonluk-damperli-romork-636541767/detayKonu gunceldir.
Sofrali tip , 4 teker , 4-5 tonluk.Sahibinden olması , Damperli olması , Kırklareli , Lüleburgaz , Babaeski , Pınarhisar , Havsa ve yakın çevresi tercih sebebidir.
Bütçe 6-7 bin TL civarında , duruma göre biraz esneyebilir.
Bizim köyde birinde var iyi dediler ama ben görmedim istersen telefon numarası verebilirim adres suloglu geckinli köyü2.el damperli veya dampersiz olabilir , sofralı ve 4 teker olması tercihimizdir. Saç kasa veya ahşap kasa olabilir