Tritikale yabancı ot ilaci yanında holdere üre atmak

Arkadaşlar yabancı ot mücadelesi yanında 800 holdere 1kg üre atmayı düşünüyorum deneyen uygulayan tecrübesi olan var mı?

Triticalede nasıl ot ilacı kullanıyosun?Ben lintur ve axial uyguladım acık durdurdu üst yapraklarda hafif sarılık yaptı.Dünde 18 kg nitrat attım.Hiç mahsul yapmayan tarla buğdayı hiç yapmıyor arpa yine biraz iyi.Ama triticale tam toprağıymış.Gerçekten zayıf kum yerlerde tiritcaleden başkası yalan.

Ot.ilaci ile beraber 800 lik holder e 4 kg üre atacaksınız 2 kg da çinko sülfat verim e etkisinden daha çok önceliğiniz ot ilacı ile strese giren bitki de görülecek gerilemenin önünü kesmek

Triticalede nasıl ot ilacı kullanıyosun?Ben lintur ve axial uyguladım acık durdurdu üst yapraklarda hafif sarılık yaptı.Dünde 18 kg nitrat attım.Hiç mahsul yapmayan tarla buğdayı hiç yapmıyor arpa yine biraz iyi.Ama triticale tam toprağıymış.Gerçekten zayıf kum yerlerde tiritcaleden başkası yalan.
Hektas walnus ve platin kimyanın maserati kulanıyorum