Sağolun Allahrazı olsunKolay gelsin.
Traktörün çok güzel güle güle kullan.
Yakıt ve performansı nasil tavsiye edermisin?
Mümkün olmuş olsa case maxxum serisi ile ikiside aynı hangisini tavsiye edersiniz?herhangi bir fark varmidir.
Bu traktörler motor ömürleri maksimum kaç saatleri zorlar sizce?
Kolay gelsin ...
Sağol abi ektik yeriniMasallah bereketli olsun. Şimdi mi ekecen yoksa baharın mi ekeceksin
Merdaneyi daha iyi batması için sırtına alıp 2.yi merdaneli çekiyoruz daha güzel oluyo.Merdaneyi neden indirmediniz bi abimiz indirip pancar yerine bikat çekip hemen ekiyo buğdayı iyi oluyo
SağolunKolay gelsin maşallah mavise
Sağol erkan bu hiç anlamıyor yaw akılkursak yok[emoji2]Kolay gelsin Volkan. Haşmet' i biraz kasıyor kaldırınca. Bunda nasıl?![]()
Aynen iki kat daha iyi olur mazot harcama diye söledimSağolun Allahrazı olsun
Yakıtta performansta çok güzel yaklaşık 2haftadır çift sürüyorum 1600 devri geçmiyorum toprak yapısına göre 6ile 8km arasında gidiyo pulluk 6lı 13 numara. Yakıt 1.5__ 1.8 litre civarı. Bem diğerini bilmediğim için kıyaslama yapamıycam. Ben buyıl aldım şimdilik 400 saat kullandım ama 15binden falan bahsedenler var duyduğuma göre. Sağol abi ektik yeriniMerdaneyi daha iyi batması için sırtına alıp 2.yi merdaneli çekiyoruz daha güzel oluyo. SağolunSağol erkan bu hiç anlamıyor yaw akılkursak yok[emoji2]
Yumuşak olan yerlere olurda pancar yeri sert oluyo ham kalmasın diye 2 kere çekiyoz. Buğday anızlarını falan merdaneli tek seferde hallediyo.Aynen iki kat daha iyi olur mazot harcama diye söledim![]()
![]()
Bende var akrabamız kullandı iki yıl gobnin batmadığı yere merdaneli bi kat çekti ekti buğdayı iki yıldada iyi verim aldıYumuşak olan yerlere olurda pancar yeri sert oluyo ham kalmasın diye 2 kere çekiyoz. Buğday anızlarını falan merdaneli tek seferde hallediyo.
Bende 24 lu matris yaylı goble var 110 HP gayet güzel cekiyor Hafif tip 1460 Kg
Bizde 2000 modeli var 16000 saate sıfır sıkıntıKolay gelsin.
Traktörün çok güzel güle güle kullan.
Yakıt ve performansı nasil tavsiye edermisin?
Mümkün olmuş olsa case maxxum serisi ile ikiside aynı hangisini tavsiye edersiniz?herhangi bir fark varmidir.
Bu traktörler motor ömürleri maksimum kaç saatleri zorlar sizce?
Bizde 2000 modeli var 16000 saate sıfır sıkıntı
Aynı ts 1102000 model olanin model adı nedir?