tt 50 4x4 neden tutulmuyor

Ynt: tt 50 4x4 neden tutulmuyor

nh kendi için bu modeli öldüyor rakibi 480 ve tt 55 olduğu için bu model arada kalıyor ve satılmıyor

bence tutuluyor.bizim köyde bu yıl 3 adet 4x4 tt 50 alındı.öncesinde de baya bir jhondere alınmıştı.bizde de jhondere 5050 e var.tt 50 yide inceledim.aslında fenada sayılmaz...özellikle dış görünüş 10 numara...

resim yükleme servisi

Aslında Şöyle Bi Surum Var Bizim Köye Yaklaşık 6 Tane Girdi Fakat Bizim Köyde Hiç Biri Tarla İşinde Kullanılmıyor Hepside Sefer Çekmede Kullanılıyor Veya Gübre Zehir Atımı Tarlaya Sokmuyorlar Ancak 2 li Pulluğu Çekiyor Tam Olarak Beğenildimi Beğenilmedimi Karar Sizlerin.

Sempatiq1 link=topic=76167.msg981688#msg981688 date=1426332680' Alıntı:
Aslında Şöyle Bi Surum Var Bizim Köye Yaklaşık 6 Tane Girdi Fakat Bizim Köyde Hiç Biri Tarla İşinde Kullanılmıyor Hepside Sefer Çekmede Kullanılıyor Veya Gübre Zehir Atımı Tarlaya Sokmuyorlar Ancak 2 li Pulluğu Çekiyor Tam Olarak Beğenildimi Beğenilmedimi Karar Sizlerin.
Tarlaya sokmama amac nedir ? 4lü pullugu çekemiyormu veya 5li türk fiat 80 modelin çektiği :D

Kardeşim Topraklar Ağır Millet 4 ' lü 5 ' li Pullukla Tarlayı Sürmek Varken Niye TT ' yle Sürsün Bizim Topeak Yapısı Küçük Modellerini Zorluyor O Yüzden Tarla İşleri Yapmıyorlar.

ŞİLELİ link=topic=76167.msg969412#msg969412 date=1423670905' Alıntı:
nh tt55 de kullandım tt de kullandım çekiş bakımından beş para etmez tt65 tımrıkta 1 düz yemiyodu yapılıyodu tek bikere kullandım ama tt65 ondamı sıkıntı vardı bilmiyorum o zaman nh den soğumaya başladım sonradan da bikere tt55 olması lazım yanlışl hatırlamıyosam bahçe tipi oda aynı benim 15 sene önce motor yapılan ünüversalla 3 ton yükle 1 düz yarım gaz rahatlıkla cıktığım yerde o tam gaz bayılıyodu gözümden düştü ondan sonra
senin yanlışın var bende tt 65 var seri 1 ile pullukla sürüyor tırmıkla 3ten aşağı inmez tarlanın düzlüğüne göre

Elbette pullukla traktörü denemek ve yorum yapmak doğrudur; ama bana sorarsanız N.. H... dın piyasadaki üstünlüğü Türkiye de arkasında KOÇ holdingin olması. Dikkat ederseniz Koç ' un el attığı ne iş varsa Türkiye de birinci olmuştur. Bir zamanlar doğan ve kartal arabalar için millet ne sıralar bekledi. Şimdi de Ford Fiat N. H.

koç milletin gözünü boyadı sattı millete millette servisten beri gelmiyor her gün arıza bronz balata nhler patinaja hiç gelmiyo hemen yakıyo balatayı en kötü 3bin tl masrafı oluyor ne kazanacak bu millet alan geri veriyo millet anlıyo yavaş yavaş ne olduğunu

Yaaa ben anlamiyom herkez biseyler demis ben 12 yildir nh kullaniyorum 9 sene tt65 4*4 kullandim ben omrumde boyle seri pratik performansli bi traktor gormedim miras olaylari vardi aglayarak mecburen sattik 4500 saatte sattik hic ariza vermedi...kendimizi toparlayalim biraz diyerek tt50 4*2 aldik 2.5 yilda onu kullandim oda bana cussesine beygirine gore yeterli geldi boyundan buyuk isler yapti 50 bg olmasina ragmen snra biraz duzelttik isleri 5 ay once td65 d 4*4 aldik henuz 200 saat civarinda suan icin bi sikinti yok ve yakitida normal konforuna diyecek yok. Ben hep memnundum vede memnunum mavim mavim guzel mavim...