tt 50 şakalakla biçiyo. . .

Ynt: tt 50 şakalakla biçiyo. . .

hidrolikli ve cekili oluyo ama hidrolklisi daha iyi oluyo düz çekili olursa pistonun altına taş koy takoz koy. . mandalı kaydır. . ne günlerdi ya :)

bizim buralarda geri biçer çok meşhurdu ama bu tipdede vardı birkaç şimdi kalmadı artık ...paylaşım için teşekkürler halil..

Pylaşım için teşekkürler tt50 yi görünce yorumsuz olmaz ben ilk defa görüyorum bu aleti videodan pek anlaşılmıyor ama buğday biçip desteliyor galiba.

aksazli link=topic=42742.msg390795#msg390795 date=1304008686' Alıntı:
bizim buralarda geri biçer çok meşhurdu ama bu tipdede vardı birkaç şimdi kalmadı artık ...paylaşım için teşekkürler halil..

geri biçerle nohut bıçıyorlar. . . bu sene deneyeceğiz ama ben askerde olucam:)))

hacimmet link=topic=42742.msg390831#msg390831 date=1304009600' Alıntı:
Pylaşım için teşekkürler tt50 yi görünce yorumsuz olmaz ben ilk defa görüyorum bu aleti videodan pek anlaşılmıyor ama buğday biçip desteliyor galiba.

abi evet bizim civarda çoktur afyonda falan. . . buğday arpa biçer. . . 4 tane tırmığı var. . . deste yapıyo abi anlat la römorka yükle sonra patoz yap:))

güzel paylaşım eline saglık eskiden bizdede vardı bunlardan cok ekin bicmiş dedeler bizde savrum makinasını bu makinayı hurdacıya sattık bizim kullandgımız makinalarıda torunlar satacak