Sizden taraftaki diğerinden daima yukarıda olacak.Bu nun adi ceki kontröl dur ve ortakolun baglu oldugu yayla baglantilidir.
Tekerlek tarafındaki pozisyon kontrolüdür.En alt inme ve toprakta alt derinliğini belirler.
Ben tam tersiyle sürdüm yani koltuk tarafındakini en alta indirdim , dıştakini de 3 veya 4 seviyesinde kullandım...Çeki kolunu 3 -3,5 gibi getirin.Yani sizden taraftaki ni
Pozisyon kolunu en alta indirin.yani diştakini.
Surume başlayın.Patinaj yaparsa dıştaki kolu yavaş yavaş kaldırın.
T traktör rahat sürüme başlayınca.Kolu kaldırmayı durdurun.Batmazsa az indirin.Patinaj olursa az kaldırın diştakini...
Bir dahaki ne yaptığının tam tersini yap.Cok rahat olur .Yaptigin çiftlikten keyf alırsın.Ilerleyen zaman da her şeyi çözersin. Uzmanlaşirsin.Ben tam tersiyle sürdüm yani koltuk tarafındakini en alta indirdim , dıştakini de 3 veya 4 seviyesinde kullandım...
Hem çok yoruldum hem de çok mazot yaktı...
Herhangi bir new holland bayiine gidebilirsin.Muhabbet esnasında isteğini söylersen. Temin edebilirler.Tt 50 4x4 ün kullanım kılavuzunu temin edebileceğimiz bir yer varmı?
Ya da pdf formatında elinde olan?
Turk traktor musteri hizmetlerini arayarak kullandiginiz traktorun kullanim.klavuzu isteyebilirsiniz ucretsiz adresinize gonderiyorlarTt 50 4x4 ün kullanım kılavuzunu temin edebileceğimiz bir yer varmı?
Ya da pdf formatında elinde olan?
İsaretli kisim mandal o manlain vidasini gevsetip sag tarafa dogru cekiceksin ki yay bosa cikip hassasiyet çalışsın yay ara kolunun takıldığı kocaman simetrik olmayan seyEkli dosyayı görüntüle 30468
Yay işaretli olan kısım mı
Bize göre sola.İsaretli kisim mandal o manlain vidasini gevsetip sag tarafa dogru cekiceksin ki yay bosa cikip hassasiyet çalışsın yay ara kolunun takıldığı kocaman simetrik olmayan sey